Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, February 21, 2010

MIDIAIDABIZ2U-GIVEAWAY



MIDIAIDABIZ2U-GIVEAWAY!




Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah






Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni







1. mule2 sekali korg kene jd followerhttp://midiaidabiz2u.blogspot.com/..
2. pastuh korang letak gambo atas tuh kat sidebar korang n letak tajuk MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..
3. pastuh korang wat 1 entry bertajukMIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..n tulis laa ape2 yang korang rase nak tulis..
4. okay..bile da wat entry tuh..korang copy link entry tuh n post kat ruangan comment..
5. nanti aku akan g cek entry korang tuh..
6. settle..


mudah jek kan?..hadiah tidak akan dimaklumkan di sini..sebab ia merupakan hadiah misteri..chewahhh..tarikh tutup giveaway nei pada28 FEB 2010 nei..tp cabutan pertama akan dibuat pada 15 feb 2010 jam 8 malam..sempena anniversary tersebut..cabutan seterusnya akan dimaklumkan kemudian..insyaallah akan banyak cabutan yang dibuat untuk menggembirakan korang sume..heheh..







So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



2 comments:

  1. salam perkenalan..
    saya da cek yee..
    tq coz join..
    gud luck ;D..

    ReplyDelete

Facebook Comment