Bizzkizz Collection - Contest 2010!



Bizzkizz Collection - Contest 2010!




Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah






Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni








  • Tangkap SEKEPING gambar koleksi brooch kesayangan anda [buleh edit dan touch-up sesuka hati], post gambar tersebut kat blog dan lengkapkan slogan ringkas berikut :

  • SAYA SUKA PAKAI BROOCH KERANA ... (tak lebih 8 patah perkataan)

  • Pastikan tajuk entry anda berbunyi : BIZKIZZ COLLECTION – CONTEST 2010

  • Hantar permalink entry penyertaan anda ke ruangan komen DI ENTRY INI. Jangan plak gi letak kat blog dia ek...




hehe gambar nie iena bru jer snap tau..
ni kat kampung lagi..belum balik KL lg..
tgk jer ader contest nie..terus cari keronsang2 lame yg tinggal kat umah nie
snap picture..
hehe so x bnyk la brooch nyer...
dan gambar nie takde edit2 pun
panas dari oven..
huhu











SAYA SUKA PAKAI BROOCH KERANA IA MENYERLAHKAN GAYA DAN KEAYUAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN
(ngam2 8 patah perkataan..)
KERANA DIRIKU BEGITU KIUT..haha

1.IA
2.MENYERLAHKAN
3.GAYA
4.DAN
5.KEAYUAN
6.SERTA
7.MENINGKATKAN
8.KEYAKINAN

Woopssss..gambar yg d pertaruhkan bukan yg kat atas tu yer...
yg tu mase mule2 wat entry nie kat umah mak..oleh kerana terlampau excited nk join..
selongkar la brooch iena yg tinggal kt umah mak..siket jer la..
hehe taraaaaaaaa..nie da balik KL..
gambar ni xde edit2 tau...sila fokus pada belakang shawls yg penuh brooch tu..
haha tu ler pihak penganjur contest nye blog...
so gambar yg di pertaruhkan adalah... 




haha tak boleh nk pin kn brooch sume kt shawls tu..
tgk da menggelebeh kebawah shawls tu..
berat..iena suker brooch kale pink n kale putih
ha mesti pelik knp ade satu brooch dlm bekas tu..
haaa tu lah brooch hikmat..kehkeh..first time pakai tudung dulu..
housemate bagi sb iena takde brooch..
brooch nie akan d jaga rapi ..haha





So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog