Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, February 21, 2010

My dream Photo Shoot



My dream Photo Shoot!



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah






Ape yg perlu anda buat utk join contest ni
































My Dream Photo Shoot


hurmm bace je tajuk my dream foto shoot..
banyak je yg di angan2 kan..
teringin gak ler ader jurukamera profesional yg amek gambar iena nie kn..
knp nk amek gambar iena??
haha sb nyer iena nie kaki posing..
memang suker sangat bergambar..
kamera sentiase ade dlm handbag..
tapi sayang nye tak de org yg terer amek gambar nk snap kan picture tuk iena
just snap sendiri jer la..
sebelum nie penah le jadi model butik pengantin
time tu masih free hair..
best gak la gedik2 dpn kamera..haha penat mmg penat tp mmg best..
haa nasib baik ade simpan lg..
tp siket je la
















hehe nie jelah gambar yg iena ader..
gambar nie dah lama sangat dah..time mude2 dulu..
time masih blaja kat kolej..
muke pun nampak lain kan..
:)









So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..



No comments:

Post a Comment

Facebook Comment