Owh Lelaki Bernama Amir Syakirin



hari ni iena bengang betul lah ade sorang mamat nie tetibe jer nak
marah2 orang..
iena cume jawab ape yg iena patot jawab jer..
member iena tag iena kat gamba kad kawen dia
so biler org komen kat gambar tu kite mesti la dpt report..
dan d sebab kn member yg nk kawen tu best friend
mesti la kite keep berkomen2 dgn dia kan..
bile ade org ckp mber kiter mcm tu mesti la kite nk reply balik sb kite tau member kite tu mcm mane
baik orang nyer..hurmmm
giler la lelaki tu
nama dia AMIR SYAKIRIN
pastu dia ckp pesal iena nk nyibuk dia gurau jer..
owkay lah klu dia kate dia gurau..
iena tak kesah pun..iena cume jawab ape yg patot.
time tu iena tak online..
da offline so x tau dia reply aper..
bile iena online je td..
bnyk btul komen dr dia..
yg paling menyakitkan hati dia ckp iena diam sb iena dah termalu..
weh AMIR SYAKIRIN U R WRONG!!!!!
aku tak reply sb aku da offline la lelaki giler..
saket jiwa btul la.naseb baik ade member cool down kn...
suh jgn layan mamat tu..perangai dia mmg mcm tu..
sb tu dia tak ramai kawan..

pastu dia blh mengadu kt mber iena yg nkkawen tu dia ckp iena ni ramai member kat facebook sb sb iena suka bergosip
heyy tolong siket..
mulut macam cipan..tak pernah jumpa lelaki mulut cam cipan mcm dia..
mulut mengalahkan perempuan..
ker sebab dia jeles dia tak ramai kawan..haha kat fb dia 27 org jer..
haa tu mesti sb mulut celupar dia
tak pandai nak jaga perasaan member sb tu orang tak suka nk kwn dgn dia..
pastu gamba yg dia guna bukan gamba dia
haha tu lg satu ..org yg guna gambar org lain nie org yang tak yakin dgn diri sendiri..
haha saket jiwa betol dgn mamat bernama amir syakirin tu..
mulut macam sial..











iena da x layan komen lelaki giler tu sb member iena jer..
klu ikutkan hati..iena maki jer dia..
tp dsebabkan menghormati member..owkay la ignore je dia..org gile tu x reply pn sb x online..hurmm iena ni blh je paham dia xreply sb dia tak online tp dia boley ke kate iena tak reply sb iena dah termalu..
giler aper lelaki tu..tak pernah ber facebook lah katakan..owkay2 atas permintaan aishah & erna..iena akan abaikan lelaki tak guna tu..






JIKA RAJIN..SILA KLICK..








3 comments:

  1. sabar ek iena...teruk giler mulut die.. ptt kena cabai je..uh..ain ade gak kwn yg mcm 2..yg masalahnye bkann nye pompuan yg mulut celupar....tapi lelaki kot..giler punya bisa mulut die tegur org..n cara die gurau..stiap masa pun nak rasa kcik ati dengan die tp still lagi wat muka biasa...kalau kita pulak yg wat cam 2 dgn dia..tau pulak dia nak wat muka masam..xnak bercakap dgn kita.. ah...apa2 la..kadang2 wat bengang je..smpai sehari2 tue xde mood nie.. sbar ye syg...dugaan wat iena 2..

    ReplyDelete
  2. misz aien..thanks bnyk2..
    tu la lelaki yg mcm nie nak kite jage perasaan dia jer..
    nk bergurau tak kene tempat..
    taknak mengalah lansung..
    berlagak giler..agaknyer sb tu ramai ppuan tanak kwn dgn dia..
    tak tahan dgn mulut celupar dia..

    ReplyDelete
  3. mmg teruk pun lelaki tu..
    mulut dia celupar betul..hurmmmmesti takde perempuan yg sudi jadi aweks dia
    haha..
    xde ppuan yg sanggup d maki2 mcm tu..
    haha..

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve