You have 271 friend requests - FACEBOOK




WooWww !!!
aduyaii pening nyer..
nak approve ker tidak..
friend list dah nak penuh da..
kat facebook maximum 5000 friends jer
klu di approved sumer kang terus full..
mintak maaf banyak2 kpd saper yg add iena nie yer..
iena terpaksa ignore sb friend list nk penuh dah..
iena approved yg iena kenal jer..
so kalau saper2 yg nak add iena..
tinggalkan message suh iena approved yer..
klu tak tinggalkan msg ..
mmg alamatnyer kene ignore lah friend request tu..
hah berbalik pada kisah amir syakirin tu(my previous entry-klik sini tuk bace)
hurmm dia kate iena ramai member sb iena suka bergosip kn..
salah k en amir syakirin..
orang yang add iena..nk berkawan dgn iena..
ape salah nyer..hurmm ntah2 en amir syakirin terkejut kot tengok friend list iena berganda2 banyak dari dia..
current = 4,783 friends
yg add lg 271 friend requests
hurmmmm AMIR SYAKIRIN..anda jeles bukan..
tu lah lain kali en amir syakirin..mulut jangan celupar..
jarang jumpa lelaki mulut celupar mcm en amir syakirin..
thats y org tanak kawan dgn anda en amir syakirin..haha 27 friends jer..so sad
haha sorry ler..angry mood nie dgn en amir syakirin giler tu

My Friend List



Kasi Zoom Sket



My friend request



haha zoom lg



knp..x percaya..hehe



Sorry terpaksa ignore semua dulu..
next time add iena..tinggalkan msg yer..ckp korang kenal dr blog ker..
bru lah iena ley approved k..



JIKA RAJIN..SILA KLICK..








1 comments:

  1. wahh..bnyk nye peminat..
    haha si amir syakirin tu mungkin sb mulut celupar tu org taknak kawan dgn dia..
    bukan je celupar..
    tak matang pun ader..
    mcm budak2 lah

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog