Mencari Adik

----- Forwarded Message ----

From:
 
my friend



Sent:
 Mon, January 4, 2010 11:07:12 AM

Subject:
 Mencari Adik




Assalamualaikum, Saya nak minta pertolongan dari sesiapa yang membaca mesej ini untuk memberikan maklumat jika terlihat Lelaki yang di dalam gambar ini  Nama dia, Azlan Bin Abdul Samat, IC # 720910-01-6155. Lelaki ni telah menghilangkan diri bersama adik perempuan saya semenjak 27 Dis 2009 dengan memandu kereta adik saya. Butir2 kereta: No Pendaftaran : JJK 2481Jenis : Saga (Kereta Kebal)Warna :  HitamLain2 : Tak guna sport Rim tapi guna cover rim, Adik aku:Nama : Norasiah Binti AliasUmur : 23 tahun Lelaki ini mengatakan yang beliau adalah anggota polis dari cawangan Risikan Bukit Aman, tapi family semua memang tak percaya kerana perangai macam samseng.Budi bahasa langsung takde dan semua yang dia kata banyak auta. Tapi adik aku percaya dan akan ikut sahaja telunjuk lelaki ni, Kena marah, kena herdik depan mak bapak akuPun dia Cuma menurut sahaja, aku tak tahu cerita (Pasal tak duduk serumah)  sampailah mak aku mengadu semuanya tentang apa yang lelaki ni dah buat pada family aku. Berasap telinga beb!Dahla dok kat rumah mak aku macam Tuan, makan minum kena disediakan, Adik aku pun bangang, asal kenal je mana2 lelaki ajak tinggal kat rumah, ntah dari mana kenal, dia angkut bawak balik.Bila aku balik rumah mak aku, tau pulak lepak kat dalam kereta je (Kereta adik aku la).Polis reprt dah dibuat berkenaan lelaki ini pada 1 jan 2010 di Balai Polis Kulaijaya  tapi kerana adik aku yang dibawa lari ni adalah perempuan, maka kami sekeluarga memang tak senang dudukBila memikirkan keselamatan adik aku ni. Telefon dia kena rampas dengan lelaki ni, bila sape2 call dia matikan telefon, Kalau tahu atau terserempak, bolehlah kiranya hubungi no2 di bawah ni Azizi : 0197042625Ruzaidah : 0127876277Alias (Bapa) : 0127216458 Saya amat berharap sekiranya ada informasi terkini, bimbang orangtua dapat sakit kalau asyik memikirkan hal ni,   Regards,

Azizi Bin Alias












IKLAN



iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak



haha muker tak tau malu btul..



hehe ;)



buley la.. buley la erk..



korang ley undi kat blog mrs weiyda






contest number iena 29.SITI FAZLINA



undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010





http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html








JIKA RAJIN..SILA KLICK..







0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve