Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, March 25, 2010

Ni baru betul2 Cicakman

----- Forwarded Message ----

From: 
My friend

Sent: Wed, March 24, 2010 9:59:50 AM

Subject: Fw: Ni baru betul2 Cicakman







 

Lelaki yang berumur 21 tahun ini cukup glamour di kampungnya di India. Bukan kerana dia paling hensem, bukan dia ada skandal dengan artis dan juga dia bukan pekerja kedai Mamak 24 jam.

Sebenarnya dia terkenal kerana tabiat peliknya yang suka bermain dengan cicak. Dia suka meletakkan cicak di dalam mulutnya dan juga digantung di kelopak matanya. Sebab tu orang kampungnya memanggilnya “Lizard boy”. Ini baru real cicak man

 

 

Iena : yewwwwww GELIIIIIIIIIIIIIIII  








IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







No comments:

Post a Comment

Facebook Comment