Sanggup g Macdonald utk dptkn internet access


nie kisah di macdonald pandan mewah..





nk jadikan citer jumaat lepas sblm balik kampung kami singgah makan kat macdonald pandan indah..
datang la aunty cine n anak dia..
bawak beg,buku n laptop..
kebetulan pulak jumaat lepas kn iena wat entry pasal WEB EDUCATION..
so iena ingatkan wahh aunty nie bagus nyer bawak anak dia g macdonald tuk dapatkan internet access tuk study..
bagus nye ade mak mcm ni..
takde intenet kt umah g macdonald tuk dptkn internet access utk study..
terharunya saye..
sekali biler dia bukak laptop dia..
haha nk tau dia wat aper?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

main game kat facebook ruper nyer




haha iena ingatkan mak dia bwak dia study gune internet ke..
maner lau tau dia beli produck web education pastu tade intenet kat umah
terpakse g macdonald tuk dptkn internet access ker..
haha sekali dia teman anak dia bermain game kat facebook da...
dtg macdonald berbekalkan air yg d bawak dr rumah ..pastu order ayam 1 & burger 1..
kuang kuang kuang
aunty aunty..
ku sangkakan nk study ruper nyer men game facebook..
hmmm kalau anda2 nk tau pasal web education product ley bace kat sini




UPDATE ENTRY : ahaa ade member ym cakap tak baik iena gelakkan aunty tu sb member iena pn g mcd nk on9..
uhuuu sory2 jika anda sume terase..
yang iena maksudkan kat sini bukan lah iena nak gelak2 kan mereka2 yg g mcd utk on9 facebook..
tak salah pn..memang ramai yg on9 kat mcd..
yg cube iena ketengahkan ni pasal ibu yg mengajar anak nye main game kat facebook
kalau men game kt umah ok lg
nie g mcd smate2 nk men game kt facebook..
kalau mcm org dewasa tu tak kesah lah masing2 da besa..
da tau baik buruk
da tau sempadan
yg nie budak skolah rendah..
hehe okay2..nk smbg keje..
sory eyy klu terase
;)








IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..









0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog