Email nk beli shawls d reply..email inform half inner sampai tak cukup tak reply (SHAWLS@AYUCINTA))




Ni adalah sambungan entry iena mengenai half inner yg iena beli tak cukup..
beli 20 sampai 18 dan owner blogshop wat tatau jerk..

My Previous Entry
1)Half inner (bayar tuk 20..yg sampai 18 helai)knp eyyyyy
2)POS LAJU Tracking Shipments

mule2 think positif le..
tgu je owner blogshop tu reply email..
tapi tak reply2..
sampailah satu saat dan ketika ade member dari facebook yg penah beli shawls kt ayu ..
dia bg tau iena ayu online je facebook n ym..takkan ayu tak reply email iena..
hurmmmm rase bengang la pulak
ingatkan dia tak reply email sb dia bz ker..
think positif lg..
sabar sabar..
sampai lah iena wat keputusan nk try jadi org lain nk beli shawls..
terpaksa la wat email baru kan..
hantar la email kat dia..
iena hantar email sabtu ptg..
mlm ni bukak email dia dah reply..
hahahah
sudah sah dan nyata shawls@ayucinta sengaja tidak mereply email iena..
mcm mane nak meniaga mcm nie
barang sampai tak cukup kat customer buat bodoh jerk..
agak2 la sket..
customer email pun buat tak tau jer..
lansung tak reply
mintak maaf pun tidak..
saket nye jiwa iena
penipu betol la..
email org nak beli shawls boley lak reply..
email customer nk bg tau barang sampai tak cukup taknak lak reply..
sengal btol..
meh iena tunjuk bukti



ni email yg iena anta kt ayu




ni email yg ayu reply..

amboi2..email nk beli shawls reply pulak..email customer nk bg tau barang sampai tak cukup tanak reply pulak..mintak maaf pun tidak




ni email yg iena reply lepas bace email yg ayu reply






hurmm ape perasaan korang kalau owner blogshop yg korang beli barang buat mcm nie
mesti saket hati kan..email pasal barang tak cukup tanak reply..email pasal nk beli brg..reply pulak..
geram nyer...
rase nye tak salah iena meluahkan perasaan iena..
iena cakap benda yg betul..
iena dah email dia..
tunggu jawapan dia..
tapi dia buat bodoh je tak reply email..
klu korang pun mesti korang saket ati kan..
iena bace kat shoutbox iena ade kakak nie risau jgak sb dia pn beli brg kat ayu..
n ayu senyap jek..
huhhh..g mana tu..
iena just share

pengalaman iena membeli di shawls@ayucinta ..
korang hati2 lah bile nk beli on9 nie.

.





UPDATE 5 APRIL 2010 10:44 AM
ayu dah pun reply email yg iena anta mlm tadi..
nak tau jawapan ayu..
jom bace..




opss tak clear la pulak..
jap iena copy ayat dia

From: ayu cinta <ayu_cinta2003@yahoo.com>

To: Siti Nurhaliza <ctnlyza@yahoo.com>

Sent: Mon, April 5, 2010 7:41:07 AM

Subject: Re: nak order shawls



sorila iena..bkn x nk rply..sbnrnye bnyak lg x buka tu..ni yg ats2 je emel ayu bace ..tu pun bace dlm bas..huhuhu...yeke x ckp??da 2,3 kali ayu kire x ckp gak ek??mcm nila..esok ayu pos balik kat iena lg dua tu..n lagi satu ym ayu x pnah on..so ayu x pnh nk ym dgn sape..fb tu pulak mmg duk on..tp ayu bkn duk dpn fb..on je..tp ble time ayu duk dpn fb bru la promote ke ape..so 24 jam ayu bkn duk dpn fb je sbb ayu pn ade keje lain nak buat..
iena ade hntr emel ke???
emm..sori mmg x prasan sngt2..2,3 ari balik kampung x smpt nk bace emel..sm;lm odw balik kl je yg smpt bace..
okla..sori ek..
eso ayu pos lg 2...
a'kum..


hurmm apekah ulasan anda..logik kah jawapan beliau..bace email yg atas2 je..
ape2 pun thanks yer ayu sb reply balik..mesti terkejutkan siti nurhaliza tu adalah iena..
huhuhu klu tak wat camtu entah biler la ayu nak reply email iena..
uhuu mintak maaf lah diatas kekecohan ini..huhu almaklumlah iena ni mmg kepoh..
pantang betul kalau org menipu..
mungkin pembeli online lain akan senyap jek tapi not me..
iena takkan senyap jerk klu ade blogshop yg tak telus dlm perniagaan..

 


JIKA RAJIN..SILA KLICK..









2 comments:

  1. erm...agaknye memang die tak perasan kot..tak pe la, maafkan je la die,

    tapi...itu sebabla sampai sekarang saye pon fobia nak beli thru online....

    ReplyDelete
  2. huhu harap2 cmtu la
    dia kate dia nk pos kn lagi dua yg tecicir tu..
    tunggu je lah
    biler sampai agaknyer..
    hehe kalau tak sampai2 dlm 2 mgu..
    tatau ler nk ckp

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog