(Panas) Pergaduhan abang Diana Amir dan Pondan di Facebook & GAMBAR SOSIAL DIANA WITH BF

----- Forwarded Message ----
From: My Friend
Sent: Sat, May 22, 2010 11:21:44 AM
Subject: Fw:(Panas) Pergaduhan abang Diana Amir dan Pondan di Facebook & GAMBAR SOSIAL DIANA WITH BF.....



 


Mula-mula masa we all terima email ni, terus nengok gambar yang dikirimkan. Confuse juga sebab apa kena mengena pergaduhan tersebut dengan kami. Lepas disemak semula email tersebut agak terkejut la kerana pergaduhan tersebut adalah melibatkan dua orang abang kepada seorang artis perempuan yang sedang meningkat naik iaitu Diana Amir aka Dodi. Pergaduhan kerana apa lagi kalau bukan sebab nak back-up adik sendiri.

Khairul Amir & Shamsul Amir = Abang Kepada Diana Amir

Dodi = nama samaran Diana Amir

Yang menariknya, last comment dari Affy tu, PANASS! Hampir-hampir sangat membuka seribu-satu keburukkan Diana Amir sebelum bergelar artis. Oh, memalukan.

Nampak kesian niat dihati nak backup adik sendiri tapi mungkin terlupa yang kawan-kawan lama adiknya mungkin jauh mengenali siapa adiknya. Maklumlah manusia kalau nak buat jahat, takkan depan-depan family. Ah pandai-pandai lah. Siapa suruh jadi artis.

(Gambar) Diana Amir Bersosial Dengan Kekasih

Panas! memang panas! Kami tak ingin ambil tahu siapa Diana Amir ni sebelum menjadi artis, cuma kami hanya dengar cerita yang penampilan Diana Amir bukanlah begini dulu. Ala-ala gadis kampung yang naif gitu. Banyak peminat yang kecewa melihat Diana Amir semakin hari semakin berubah. Berubah bertambah baik takpe, ini makin lama kain baju semua makin melayang-layang macam tak cukup duit nak beli kain. Kalau baru-baru ini tersebar gambar Diana Amir bersebelahan dengan seorang lelaki yang di’duga kekasihnya, sangkaan itu meleset kerana ini baru betul-betul kekasihnya. No doubt about it! What say you?

Sedikit Maklumat Mengenai Kekasih Diana Amir

-nama dia Subi Al-Yafii. dia mixed arab and acheh. parents dia very religious. his mum ex account teacher and daddy nya accountant. his dad married to minah salleh juga. but his mom was very good lady and she cooked very well. 

-dia designer and owner SD Automobile Aerodynamics di Subang Jaya (dia designed kereta for sazzy yg color oren tu. i naik kereta tu even before sazzy. dia lambat bayar sbb tu tersadai dkt garage SD!) 

-di ex bf Faezah Elai actually. he dumped her sbb dia tak nak org yg ada darah2 hindu/pakistan/seangkatan dgn nya lah. mcm taboo in his family.and faezah ni he said tak lawa. hahahha. boleh tak? 

-he was a best friend of sazzy and her hubby, zizie ezette, farahdiya (dia kata farahdiya tomboy, kaki besar sbb main futsal.hahahahha). he went out with fazura watched ‘My Heart’ and overall he is a ladiesman x

 

Ni gambar dgn bf baru

 



0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog