(Panas) Bad Romance Lagu Yahudi dan Syirik

----- Forwarded Message ----

From: 
My Friend

Sent: Mon, May 3, 2010 3:09:03 PM

Subject: Fw: (Panas) Bad Romance Lagu Yahudi dan Syirik



(Panas) Bad Romance Lagu Yahudi dan Syirik

 We all ada terima email dari “Islamic Youth” mengenai isu lagu Bad Romance nyanyi Lady Gaga. Berikut adalah petikan email yang diterima.salam..fyi,i want to share with your guys that lagu tu berunsurkan yahudi.. yg part “rara aaa .. (rara bermaksud matahari)..Ni pun org forward..Betul ke tdk,walLahu a’lam..Nak dijadikan cerita, dlm video clip bad romance pon ada tnjuk yg lady gaga brdiri kt tngah and ada org mengelilingi dia.. Its mean that, lady gaga is matahari dn yg lain tuh planet.mereka menyembah matahari.so,syirik bg seorng islam menyanyi lagu itu..that’s all..thnx

Sejauh mana kebenaran ini, anda yang tentukan. Diri masing-masing kan? Dalam kes ini, kami dah cuba menyampaikan apa yang patut disampaikan.. 






JIKA RAJIN..SILA KLICK..


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve