Sumbangan Quran, telekong, sejadah, tudung, etc > Mohon war2 kan dan p

----- Forwarded Message ----

From: 
My Friend
Sent: Wed, June 30, 2010 1:49:10 PM
Subject: Fw: Sumbangan Quran, telekong, sejadah, tudung, etc > Mohon war2 kan dan panjangkan pada rakan2





 



S
aya mulakan dengan Bismillah ARRahman ARRahim 

Setelah lama mencari2 tempat yang dapat di jadikan pusat pengumpulan sumbangan yang sesuai. 




Aktiviti ini lama di berhentikan kerana ketiadaan tempat untok di jadikan collection centre. 


Alhamdulillah akhir nya kita telah memperolehi tempat untok di jadikan pusat pengumpulan barang2 berikut: 



1. Al Quran 

2. Buku kecil Juzzu Amma (surah2 pendek) -perlu dengan banyak 

3. Sejadah sembahyang 

4. Telekong perempuan - perlu banyak 

5. Tudung perempuan - perlu banyak 

6. Toys 

7. Buku2 ugama 

8. Pakaian yang baru dan baik serta maseh molek



Barang2 sumbangan boleh lah di hantar ke Masjid Subang Airport (Airport Lama). Sebelom hantar sila talipon Ustaz Abdul RazakHP: 0192797558 



Mohon maklumkan yang barang2 ini untok di hantar antara nya ke Sabah, Cambodia dan Acheh atas nama TKO (ramlisdar) 



Mohon chek dahulu sebelom menghantar sumbangan pakaian kerana masalaah ada nya penyumbang yang kerap menghantar pakaian yang tak layak di derma, saperti seluar burok, kain2 burok , pakaian yang dah koyak dan lusoh. Kalau nak hantar yang baik dan molek , kami sedia menerima. 



Penerimaan sumbangan di terima mulai hari ini sehingga 15hb Oktober 2010 





Peringatan tarikh TUTUP ialah: 15hb Oktober 2010 






Just in case Ustaz Razak tak ada di Masjid boleh contact isteri pada Ustaz 

bernama Puan Salwa HP 0196221072 atau 0196149067 



Sebab ustaz ni sebok sokmo.

Bila Ustaz tak ada nanti sila contact isteri nya pula. 



HP Ustaz Razak 0192797558 

Mohon dapat lah kira nya rakan2 war war kan dan panjang kan pada rakan2 akan permohonan sumbangan ini, sama ada website lain atau email. Sumbangan ini tidak melibatkan wang tunai. Agar lebeh ramai dapat turut serta menyumbang barang2 saperti yang terdapat dalam list di atas 



May Allah bless you
 







Thanks 



wassalam 


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve