Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, September 4, 2010

Ayunar Hijab Style Challenge

 

Assalammualaikum semua...
Rase nye dah lame iena tak join contest..
entry kali ini adalah berkaitan dgn contest yg akan iena join..
haa nk tay tak contest ape..
ehh kt title entry pn dh ade tajuk contest kn..
so meh sini iena terangkan syarat2 penyertaan untuk join Ayunar- Hijab Style Challenge!!


Dalam contest nie terdapat 2 kategori..


1) Kategori General
2) Kategori Most Liked n Popular

Okay jom kiter tgk syarat2 utk kategori pertama:


Kategori General


1) Anda haruslah menggayakan inner ayunar 2Tone ataupun 3tone dengan style Ayunar. Inner boleh juga digayakan dengan shawl, syria, mahupun pashmina.

-DONE
NEW UPDATE FROM AYUN : Kalau Belum beli Inner ayunar pon boleh join... Just peragakan fesyen Shawl terkini anda, dan ceritakan kenapa anda nak menang hadiah dari ayunar.. Simple kan...

2) Karang cerita anda dan inner Ayunar.


Kira macam pengalaman atau perasaan anda setelah sekian lama bergaya dengan koleksi Ayunar. -DONE

3) Buat blog entry khas untuk Contest ini ( bagi yang mempunyai blog ) - sertakan sekali gambar anda


Buat new note entry di Facebook/upload pic n cerita di caption pic ( bagi yang tidak mempunyai blog ) - sertakan sekali gambar anda -DONE

4) Follow dan link blog Ayunar dan Ayun Ayunar untuk mendapatkan khabar berita terkini dari ayun dan ayunar :)


-DONE

5) copy banner dan letakkan di sidebar link. -DONE

6) tinggalkan jejak link anda di entry
http://www.ayunar.biz/2010/08/contest-ayunar-hijab-style-challenge.html :) -DONE

 








Okehh..

Untuk kategori General ini Gambar Yang Menjadi pertaruhan iena adalah....

ehhh tak ley tunjuk skrg..

kene bace dulu story tentang pengalaman iena dengan koleksi Ayunar..


Iena With Reversible 3Tone Ayunar


First time iena beli inner nie pada awal bln mei..tertarik sgt tgk video tutorial yg ayun buat tu
.Lagipun iena tgk inner nie nampak cantek tak melekap kt kepala..Kalau melekap kat kepala tak berape sesuai dgn iena nie sb kepala iena agak besar..So biler nampak inner nie terus nak beli tau..

Pada permulaan iena cuma beli 2 helai Reversible 3 tone Ayunar ..Lepas dpt inner tu iena try n iena sangat puas hati sb sangat sesuai dgn bentuk muka iena..Tak perlu tetas2 lg kat belakang untuk sesuaikan dgn bentuk muka..Sebelum ni klu beli inner syria,iena kene tetas kt belakang supaya tak nampak ketat dan melekap ikut bentuk muka..Tapi lepas beli inner syria ni kat ayun iena takde beli inner kt tempat lain dah sb iena sangat suker inner syria from ayunar nie..

Okehh iena pn ader wat review pasal inner ayunar lepas beli sblm nie..Nak nengok tak..jom bace cket tu pn klu rajin ler..


http://ienaeliena.blogspot.com/2010/05/simple-beads-sequin-decoration.html

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/06/inner-syria-reversible-3tone-ayunar.html

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/06/1-inner-syria-ayunar-dgn-pelbagai-gaya.html

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/08/owh-inner-senget-ayunar-collection.html

 







haa bukan tu jer tau..Ayun pun ader masukkn pasal entry iena kt blogshop ayunar-customer review...ader 2 gitew..lalalaa


http://www.ayunar.biz/2010/05/customer-reviewfeedback-kak-iena.html

http://www.ayunar.biz/2010/06/tips-and-review-from-customer-iena.html

 

Cantikkan inner nie..mcm2 gaya blh buat..
kat tempat lain mmg x ley dapat..
special kt ayunar jer tau..
last time iena beli inner nie masa PEsta Konvo kat UKM bangi..
Iena dah pilih kaler n dah bayar awal dh melalui online..
tp memandangkan ade pesta konvo kat UKM dan iena slalu gak g UKM hantar adek ppuan iena..
so iena decide amek sendiri inner tu masa kat pesta konvo..
iena dtg amek hari ahad 8 ogos 2010..mase ari ahad tu ayun grad so kesian dia agak kepenatan tapi masih sibuk melayan pelanggan..

Masa nk g amek inner tu ader gak call n sms ayun nk tanya booth kat belah mana kn..
tapi ayun tak reply msg n x akt tpn..mesti ayun bz kn..
hurmm xper iena jalan cari sendiri booth ayun..
Jalan punya jalan..lame gak ler dh berjalan tak jmp2..
Adek iena pn tanye ko kenal ke org yg jual inner tu..
iena ckp kenal lah.
cam sangat2 muka dia..
pastu adek iena ckp kn dia grad arini..mana tau dia xder kt booth ker mayb sb tu kiter x jmp2 lg dia..
hurmm iena masih berdegil..
iena ckp takk..takpee..akak kenal inner dia..
inner dia lain drpd yg lain..org lain tak jual inner mcm tu..
haha dgn yakin nyer jawab cmtu..
adek iena pn ckp la..alah inner syria same jer..ramai je jual inner tu kn cmner ko nak cam..
takkkkk iena ckp lg..inner dia lain..
akak cam..dont wory..
haha mcm mane dia x risau hari dh malam dh..
lalal finally jumpa jgak booth Ayun..
iena nmpk patung yg pakai inner ayunar..
sangat cute..
yang paling penting nampak AYUN yang SANGAT2 CANTEK..
peeweettt best nye dpt jumpa si jelita..mmg cantek giler owner blogshop Ayunar nie..
Tp malangnyer tak sempat nk bergambar..sb cam kelam kabut..iena pn smp dh lewat kn..adek n tunang sebok nak balik..
adehhh x dpt nk shopping bnyk2..xper2 nti ley smbg shopping kat blogshop ayunar kn..eheee
hurmm rase nyer dah panjang lebar kot iena citer pasal ayunar nie kn...lalalaa okehhh kite move ke syarat seterusnya iaitu gambar!!!

 








Gambar Yang Menjadi Pertaruhan Adalah

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


|


Me with Reversible 3Tone Ayunar


Pandangan dr Depan


Pandangan dari tepi-kiri

Pandangan dari tepi-kanan

 






Lain2 Pic With Inner Ayunar Juge ;)

huhu ade lg...





 






 








 







Owkehh jom kiter tgk plak syarat tuk Kategori Most Liked n Popular


Kategori Most Liked n Popular


1) Upload Gambar anda di facebook

2) masukkan sekali link web ayunar pada keterangan

3) minta kawan2 vote/like untuk support anda :)

4) like page ayunar, dan tag ayunar di picture tersebut


Yeahh utk kategori nie..
jom vote iena kat facebook(KLIK SINI)

 







ha kalau nak tau hadiah2 nyer kene lah terjah blogshop ayunar eyy..

yang pasti hadiah nyer memang tersangat menarik tertarik n the boom..

okeh..sila klik banner diatas utk ke blogshop tuan penganjur atau pn klik sini

Senarai Peserta
http://www.ayunar.biz/2010/08/ayunar-hijab-style-challenge-contestant.html

 











 


Updates : kat komen2 bwh nie ader pertanyaan from bloggers..hehe nie iena jawabkn eyhh

Soalan nye :

nurulramizah said...

hai dear nak tnye cikit where u get inner yg senget2 tu haow to wear tq for sharing

 





Nie Jwpn Iena



;)

hye nurul..
inner nie
iena beli dkat
ayunar..
owner blogshop yg
anjur contest nie..
kalau berminat nk order inner ni blh tgk link ni utk choose colour.. http://www.ayunar.biz/2010/04/anak-tudunginner-reversible-3tone.html yg special nyer kite boleh pilih combination colour yg kite nk tau..

haa kalau nk tau cmner pakai..
owner blogshop pn dh buat tutorial
nurul leh tgk kt sini http://www.ayunar.biz/2010/06/tutorial-styling-ayunar-2tone-3tone.htmlhehe ur wlcm dear..
sharing is caring
;)


 





Wah2 ngetop gitu inner ayunar nie kn..

 


New Update from nurulramizah

yeah si gadis comel dh pn cube style dr ayun nie..Jom tgk -- >
http://nurul-ramizah.blogspot.com/2010/08/iner-senget.html

 




 






 

 

ღ♥Jom Baca Latest 20 Entry By Cik iEna♥ღ

12 comments:

  1. Wow! kak iena... best nye bace cerita akak :) Cantik sgt... pin yang ade pearl tu... cantik!

    ReplyDelete
  2. wah! memang hebat la...
    konpem ley menang ni! hihih~

    ReplyDelete
  3. tq dear..
    biase2 jer..
    ade ramai lg contestant yg cun2 tau
    ;)

    ReplyDelete
  4. hai dear
    nak tnye cikit
    where u get inner yg senget2 tu
    haow to wear
    tq for sharing

    ReplyDelete
  5. hye nurul..
    inner nie
    iena beli dkat ayunar..
    owner blogshop yg anjur contest nie..
    kalau berminat nk order iena blh tgk link ni utk choose colour..

    http://www.ayunar.biz/2010/04/anak-tudunginner-reversible-3tone.html

    yg special nyer kite boleh pilih combination colour yg kite nk tau..

    haa kalau nk tau cmner pakai..
    owner blogshop pn dh buat tutorial
    nurul leh tgk kt sini

    http://www.ayunar.biz/2010/06/tutorial-styling-ayunar-2tone-3tone.html

    hehe ur wlcm dear..
    sharing is caring
    ;)

    ReplyDelete
  6. http://nurul-ramizah.blogspot.com/2010/08/iner-senget.html

    kak try la tgk....

    hehehhee

    ReplyDelete
  7. cun la kak iena...
    akk mmg layak menang... ;)

    ReplyDelete

Facebook Comment