Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, October 29, 2010

FACEBOOK CONTEST | MY FABULOUS SMOKEY EYES 2010





Assalammualaikum to all bloggers & readers
;)
yeahh now im ready to publish gmbr yg d pertaruhkn utk contest smokey eyes akak MK
b4 this iena ade hantar gmbr
tp iena tak promote mempromote suh org vote lg
cume member2 kolej n skolah yg rapat2 je iena mintak tlg vote
hehe nk mintak tlg kengkawan yg lain vote mcm malu n segan
rase gmbr tu tak layak utk d vote..
wahh touching plak
npe nie
hehe agak touching la coz ade adek ni from fans fanpage tu komen kat gmbr tu ckp mekap cantek tp gambar tak berkualiti
huhuhu xper iena menjawab dgn tenang..
heheh iena tau pn mmg kualiti gmbr tak ok
sb kemera iena kejap ok kejap tak
iena plak tak pandai nak edit gmbr gune adobephotoshop..
so gitu ler rupenyer..
tp xper iena suke kritikan yg membina
utk maju kehadapan kiter perlu bersedia menerima ape jua kritikan..
kita tak blh nk terima yg baik2 saje
buruk or baik kritikan itu yg akan membuatkan kiter lebih berusaha untuk tidak d kritik sebegitu lg
ahahaha..
okeh la muke2 iena nk tunjuk dlu pic iena yg iena rase tak layak utk terima vote
;)








haa tak cun kn..
mmg btl pn kate dak tu gmbr tak berkualiti..
thanks..kritikan anda membuat sy bersemangat utk
study tips2 akak MK..
hehe gurls korang tak rugi LIKE fanpage akak MK sb akak MK ni mmg tak kedekut ilmu...
kak MK akan share ilmu2 mekap yg dia tau..
kalau kita bertanya pun Kak MK akan bg jawapan beserta gambar..
how to nk buat cm ni cm tu
hehehe tak rugi tau
gambar ni khas utk kak MK n hamba allah yg kritik i...
ahahha tp im okay..kritikan membina..
i like...
thaks a lot kak MK
semua tips akak iena aplikasikn tuk mekap nie
for the first time iena berjaya mekap kening iena dgn baik
almaklumlah kening iena berserabot bersepah..tebal..
hitam..
hehehe d sebabkn akak MK tak kedekut ilmu dan sudi berkongsi tips dgn iena
iena berjaya melakukan nya
ahahhahaa..
taraaaa jum nengok..






hehe comel tak cik iena eliena mekap
;)
terima kasih kak MK
rase cm tanak basuh muke jer tu
mekap khas tuk kak MK
yg lawaknye atas pakai tudung dah comel
baju dah okay
sekali bawah berkain batik jer daaa
seb bek kak MK nk gmbr muke sajer
so dgn syok sndri iena snap snap n snap..
jom layan sket gmbr2 yg lain
sume tade edit2 yerp
panas dr oven
original picture..






haha tgk tu kain batik..lalallaaa























hehe sungguh syok sndri amek gambo kn
;)
if korang2 suka dgn hasil tgn iena jom lah vote iena
cara nya mudah sajer

1. 'LIKE' fanpage www.facebook.com/MarliyKama.Makeup

2. 'LIKE' picture www.facebook.com/photo.php?pid=1676175&l=6476920201&id=1046657928


hehe mudah jer kn..




ehh ade lagi ade lg
ahahahha yg nie sangat happy dan teruja..
best sangat kak MK selaku penganjur contest pun VOTE iena
dia ckp Marliy Kama . Make up ( MK ) : MK nak vote jugak !!...good effort

im hepi im hepi
thank you kak MK..
akak juge yg bg tips
;)


okayy
nite ~~~
vote me if u guyz like my make up

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment