Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, October 21, 2010

Iena Eliena Berada Di Luar Kawasan..

salam..
to all blogers..
ahahahahaa..
harap maaf currently im so bz..
sorry kalau x reply korang nyer komen kt shout box nie
nti iena terjah korang nyer blog..

To all facebookers plak..
sorry iena terpakse berehat sebentar daripada berfacebooking..
hati ni rase saket..
sangat saket..
tak sanggup nak membaca komen2 yg menyakitkan hati..
maaf jika saya tak reply ape2
tunggu hati ni nie dah okay baru sayer bukak facebook okeh..
ahahaha harap kak marliy tak buat contest dlm tempoh berkabung ni la..
lalalaa melepas pulak nk joint contest akak marliy nti..
hehehe..

mood merajuk ker..
lalallala lebih kurang la..
merajuk dgn facebook..
hanya kawan2 yg terperasan saje yg tau knp dan mengapa..

nie status terakhir FB iena..
paham2 udah


Iena Eliena hny mampu berdoa smg sahabatku yg mementingkan keegoannyer itu dilembutkan hati nya dan diberi hidayah oleh allah semoga sifat keegoannya dibuang jauh drpd dirinya..sesungguhnya berdosa bg org yg putuskan siraturrahim .xper demi ego ko ko buang aku..
current mood:sedih sgt sb bekas best friend perangai ego tak ubah2.
ape2 pn SLMT BERTUNANG PADA 27 NOV 2010 NOOR ZUURENN BINTI MOHD FADZIL



saya sangat rindu my best friend..
opss bekas best friend..

masih tergamam dgn statusnya:


Erine Fadzil hilang seorang kawan..x bererti kita tiada kawan.....kawan ada dimana2 sahaja...yang penting,life must go on...."""1 org kwn ilang,10 org kawan yg lain dtg"


sgt sedey tp bak pepatah dia...
life must go on...
so thats y nak berambus dari facebook for a while..
layanz gmbr lama kat friendster..



















opss tergedik suda...


okehhh..
ini sajer yg nk d beritahu..
no more facebooking for a while..
just one to them know that im not online facebook..
terima kasih diatas semua nasihat kawan2 yg bg sokongan
sayang korang sumer..
sy redha di perlakukan begini..
ape2 pun kenangan kita bersama akan kekal dalam ingatan

last but not least

SELAMAT BERTUNANG TO NOOR ZUURENN BINTI MOHD FADZIL a.k.a Erine Fadzil
Pada 27 NOvember 2010..
aku sentiasa doakan kebahagiaan ko..
Maaf krn tak dapat menjadi kawan yg baik utk ko..
with love ,
Bekas Best friend kamu


2 comments:

  1. sabar la kak, mmg dah begitu.. saya pun dah kena dgn best fren mcm tu.. akak sabar k !! stay strong !!

    ReplyDelete
  2. adehhh...sifu arrr...kasi sabaq nooo...tak usah dok kalut...ni kawan blogger ramai....buat hati sifu yang bengkak....sabaq....

    ReplyDelete

Facebook Comment