NUFFNANG CLICK




Ouhh pasal nuffnang lagi...
ade member ym iena n tanya

TAK BOLEH KE KALAU KLIK PAKAI KOMPUTER LAIN KAT OPIS NIE

ahaha iena jawab..
aku sepak ko kang..
tak paham2 lg ker..

ahahaha sangat ganas dowhhh..
so sorry la botak..
ko paham2 ler aku ni kn hangin kalau aku dh ckp bnyk kali tp ko x paham2..
maka sb itu aku x boleh jadik cikgu or lecturer..
lalalalaaaa

memang lah boleh nk click pakai komputer lain..
tp ingat..nuffnang simpan ip komputer tu
dah ko klik bnyk kali pakai komputer tu ip tu
same ler juge kn..
serupa ko klik bnyk kali pakai pc ko jerk..

aku dh bg tau ape yg aku tau jer..
nti jgn merungut kalau nuffnang ko x naik2 earning nyer tau

Ni nak bold kn skali lg..

Di antara perbuatan click fraud yang umum ialah:

- klik pada unit iklan milik blogger lain dan meninggalkan komen di blognya bagi meminta blogger tersebut untuk klik pada unit iklan milik sendiri.

- mendaftar sejumlah besar blog dan klik pada iklan dalam setiap satu.

- menukar alamat IP komputer dan klik pada unit iklan secara berulang-ulang .



Tindakan akan diambil sekiranya perbuatan di atas dapat dikesan oleh pihak kami.

Sekiranya anda mengetahui mana-mana rakan anda atau pihak lain yang terlibat dengan aktiviti ini, kami amat menghargai usaha anda menasihati mereka untuk tidak berbuat demikian. Mana-mana ahli yang dikesan melakukan aktiviti click fraud akan diambil tindakan tegas oleh pihak kami, sama ada melalui penggantungan atau penutupan akaun miliknya.


NAK BACA LEBIH LIK SINI
uhuhu..
so sayer dh nasihatkan kamu yer encik botak
jgn kate aku tak bg tau pulak yer wahai encik botak



weh botak ..ni pantun 2 kerat yg x baper nk pantun ni tuk ko..

Encik botak memasang pelita..

maaf kan sayer kalau terlebih kata..







4 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog