Cup cakes dari allcupcakestory.blogspot.com yg tak comel(tidak memenuhi citarasa yg d inginkn)

Assalammualaikum,salam berbloging dr cik iena.wah title blog post cm marah je kn.




Iyer cik iena sgt marah ,xpuas aty n bengang gile dgn satu blogshop yg jual cupcakes.




Alkisah nye gini,utk majlis merisik cik iena,cik iena n inchik lurve nk wt cup cakes jd buah tgn.cm hantaran la kn.kami g la cari kt kdai cake tp malangnyer kebanyakn kdai cake xde cupcakes.sb besenye cupcake ni home made kn.yg kmi pegi lnsg xde la display cupcakes.ade satu kdi ni dia ckp blh pilih gmbr dr katalog.tgk la kn.ingtkn katalog hasil keje dia,rupenye. Buku cupcakes.siap ade resepi lg tau..tny harga rm2.8 sebiji.ok la kn tp kami xbpe yakin dia blh wt mcm dlm katalog tu sb tu buku punye.bukan hasil kerja dIa.ade kdai lg satu lak display xde gmbr pn xde.so cmne nk tempahkn.

So kami pn blogwalking la.tibe2 tejumpe design comel cantek sgt wlupn simple.
http://allcupcakestory.blogspot.com/2010/12/engagement-cupcakes.html
minat design nie..


we all pun contact lh owner blog..
nk tmpah..
we all siap lukis lagi nk bg tau owner blog tu placement tuk cup cakes tu..then dia cume perlu ikut placement tu dan tambah deco ikut kreativiti dia sndri
tapi malang nyeeeee
dia cuma tiru sebijik sebijan mcm gmbr yg kami buat without any deco
mase tempah tny harga sama mcm dlm blog ke..dia senyap xreply
time nk amek cup cake tu dia ckp RM45
perghhhhhhh jatuh rm5 sebijik
tapi rupa cup cakes tu tak cantek
tak seperti yg di inginkan...basic design yg kami sndri lukis :(
sgt frust tau..tak menghargai customer btol
tak pikir panjang lansung..kami bru merisik..if dia wt betul2 tentu utk tunang n kawen kmi akn amek dia kn
hurmmm da jd mcm nie mmg tak la kn...
teruk giler
da la dia suh adek dia yg pas kt bwh..
kami tny kenapa harga tak sama..dia jawab "TAK TAU TANYA KAKAK"
hurmm stupid btl...
pastuh dpt duit xde nye nk say thanks kt customer pon padahal kite da byr dia
bese klu kite beli ape2 kt mane mesti penjual ckp terima kasih kan
hah nie lansung xder...

mmg xpuas aty

meh cini nk tunjuk siket basic design yg kami anta..siap lukis tu + email + hasil yg tidak memuaskan

Nie yg kami lukis tuk placement ayat & lain2







nie email yg dhantar
jelas dinyatakan disitu "SELEBIHNYA UNTUK LAGI MENARIK BUAT LAH IKUT KRATIVITI U,YANG PENTING TEMA FB ,SUSUNAN DAN KALE TEMA"



huh...
saya sangat frust sb yg dpt sebijik sebijan dlm desing withaout tambahan ape2 yg menunjukkan ke kreatif an dia


|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|

|
|
|
|


tengok !!!!!!!
basic desing yg d lukis kn..
takde ikut yg tulis dlm email mintak selebihnya ikut kreativiti dia utk mencantikkan cup cake tu
huwaaaaaaaaa burok..xsukeeeee
memandangkan majlis esoknye mmg xsempatla nk tempah laen kn
terpakse amek wlupn tak suka













hurmm pastu box dia pon HODOHHHHHHHHHHHHHHH

kt blog dia,dia bg org lain box yg cantek
kt kami sgt super duper hodoh plus harga yg sgt mahal utk design cap ayam simple giler tu
kt tempat lain mcm nie Rm2.50 ke RM3 je sebijik
kami dh survey tny tmpt laen sblm blog ni d post
ahad lepas pun cik iena attend kelas buat kek dkat batang kali

tunjuk kt cikgu dia pun ckp ni simple design ..harga around RM2.50 to RM3
tanya member pon same
huh menyesal menyesal..
moh sini tgh dia tulis harga kt blog dia murah je dr harga yg dia charge kami
sebelum dia tuka harga kami print screen dlu


























HUh hati sgt panas tau x..
pic cupcakes hodoh yg dia buat tuk kami xder nye nk masuk blog die
tgk update blog dia yg org laen nye yg testimoni ok dia masukn plak kn
cup cake hodoh kami yg dia buat xde plak nk ltak kn
sn ape sb kami xpuas aty kan..
so org laen tentu xsuke ak kn

owne blog cupcake pilih kasih

mmg hati panas sgt la
da la cupcake nye foundant dia cair..
kale melekat kt gigi
tulisan pon terputus..blm bg kt pihak lelaki lg..bru dpt da putus..
sgt nipis..
huh cik iena bertambah saket ati tgk blog dia
dia masukkn cupcake org laen yg dia buat cantek
box pon cantek
kami punye box murahhhhhhhh
cup cake hodoh dgn harga RM 5 sebiji
kami sendiri pick up kt rumah
tiada delivery
super duper cekik darah !!!!!!!!!!
mengambil kesempatan
ko x knal cik iena lg kn
salah org la beb
huh memandang kn cup cakes nye huduh..cik iena terpakse letak deco manyak kasi cun
nie pic selepas cik iena add fresh flower




hihihi chantek kn..tp cup cake tu tak cantek

PESANAN TUK OWNER CUP CAKE TU JGN LA NK PILIH KASIH SGT
BUAT CUP CAKE ORG LAIN CANTEK2..

BOX PON CANTEK KAN..YG TESTIMONI OK LETAK KT BLOG
YG CUP CAKE HODOH XNK PLAK LTAK KN
SANGAT PILIH KASIH
BLOG WALKING NYE CUSTOMER PON ADE ATI DAN PERASAAN GAK TAU

HUH MMG SALAH ORG LA KN..
IKUT SUKA ATI CIK IENA LA NK TULIS APE NIE BLOG CIK IENA

SEGALA BUKTI ADA KT KAMI ..

EMAIL YG KAMI ANTA SUH IKUT KRATIVITI SNDRI UTK NMPK LG CANTK JELAS TERANG N NYATA..

CUME ORG TU WAT TAK KESAH SB CUSTOMER BLOGWALKING KAN

HUH D BAGI NYE BETOL2 MCM YG D LUKIS TANPA MENUNJUKKN KREATIVITI SNDRI NK CANTEKKAN + HARGA SUPER DUPER MAHAL RM 5 SEBIJI UTK CUPCAKE YG HARGA DLM RM2.50 ke RM3
SEMOGA ALLAH MENURUNKAN BALASAN SETIMPAL BUAT KAMU !!!!!!!!


insyaallah for our engagement & wedding cup cakes will b sponser by
meltingbites.blogspot.com/
hihihi tersenyum lebar kejap ade org nk sponser(^_~)
mekasih bnyk2 yer meltingbites.blogspot.com/

haaa cik iena nk citer sket tentang meltingbites.blogspot.com/.
meltingbites.blogspot.com/ ni bukan kat KL tau
dkat Penang..cik iena sgt terharu n sgt appreciate them sb sanggup sponser & turun KL nty for our engagement & wedding..
hihihi ter baek la meltingbites.blogspot.com/
insyaallah soon meltingbites.blogspot.com/ akn d buka d area KL katenya..Tapi masih dalam perbincangan...
jom kiter tgk sket hasil2 dr meltingbites.blogspot.com/


























































heheh adehhh penat la copy2
ape kate terjah je blog dorang
ade bnyk lg pic

meltingbites.blogspot.com/



hahaha cik iena penat sudaaa
masa utk mkn..
wokiesss sebelum nk fullstop nie
kasi tunjuk sket intro pic merisik




wll update soon :)

daaaaaaaaaaaaaaa






2 comments:

  1. congrats kak nak bertunang.. nanti invite la ke wedding k..

    sad la kak pasal cup cake tu.. cantik tapi.. ye la kan?? kan nak design yg terserlah creativity org yg buat kan?? n dia bagi design n obvious...

    bukan apa la kak.. saya pun sedih sbb org nak tolong mcm ni dia buat... ish.. sedih tgk cupcakes jadi mcm tu..

    sabar eh kak..

    *case ni teringat dekat blog kak Afra, dia ada cake dari syarikat ni yg kecoh kat groupon ke apa.. dia order n dapat cake mcm cite hantu... sian kak afra..

    ReplyDelete
  2. thanks dear..
    insyaallah mesti jemput punye..
    hihihi
    hurmm mmg sgt frust:(

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve