Tugasan Finalis Pencarian Gadis Warisan

Assalammualaikum..

nk mintak jasa baik kawan2 & my blog reader yg sudi tlg cik iena vote tugasan cik iena utk pencarian gadis warisan by warisan chanteq online magazine.


TUGASAN 1 - GAMBAR




Untuk tugasan nie..gambar diambil oleh photographer dr warisan chantiq online magazine..
yuk tlg like cik iena yer..
kelik kt gmbr d atas..kemudian akn kuar gmbr cik iena yg same yg d upload di fanpage warisan chanteq online magazie..
then like kt bwh gmbr tu yer..




TUGASAN 2 - PENULISAN


Untuk tugasan bahagian penulisan pulak jom tlg LIKE penulisan cik iena dkt ---- http :// warisanchanteq . com/petua-kecantikan-skrub-biji-delima/
hehehe cik iena pn pnh publish kt blog cik iena pasal buah delima ni:)




TUGASAN 3 - VIDEO


Untuk tugasan Video ,finalis di beri dua pilihan sama ada nak berlakon atau wawancara..
memandangkan sblm nie cik iena pernah berlakon dlm video klip razzi rahman..
so kali nie cik iena nak try wawancara pulak..

untuk tugasan wawancara nie cik iena dh submit kt warisan chanteq..dh d terima tp xdi publish lg kt warisan chanteq..
dunno why tp xpe la...
sementara tu cik iena share je yg cik iena dh upload kt cik iena nye you tube yer (^_~)





wah wah poyo nye cik iena..
hentam je lh..
video nie dua kali shoot jer sb hari dh mlm dan kedai kak mira pn nk tutup dh
kak mira manik ni sgt bz dgn biz manik nye..
agak susah juge nk mendapatkan beliau..
jadi masa yg ada tidak d sia-sia kn
cik iena try juga buat video tu mlm tu juga..


haaaa tiga tugasan dh selesai
insyaallah jika ade rezeki adalah kn
allah lebih mengetahui rezeki umatnya terlletak di mana (^_~)

Sekian entry utk kali ini :)







2 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog