Cik Iena Tau Siapa "Nur Qhuratul Ainn" yg bermulut agak kurang sopan

Tetibe cik iena nk tau sangat sape yg berhati busuk nak kondem pic org kan..
cik iena tak pernah lh buat kat org lain mcm tu kn..
pelik sungguh la manusia nie..
contest je kot..lagipun xperlu risau..contest tu dh terang2 bg tau 50% daripada votes dan 50 % drpd juri..
so walaupun votes cik iena yg tertinggi 1k ++ itu tak bermaksud cik iena pemenangnye..
kan dh terang2 diberitahu 50% juri 50 % undi..jadi tak perlu la nk busuk hati sgt..
cik iena pun berserah pd takdir je
jika ade rezeki..adalah..
bile cik iena tgk semua gambar peserta..
hamba Allah bernama "Nur Qhuratul Ainn" nie hanya komen dkt pic cik iena..pic org lain xde pulak kn..
cik iena tak pernah mengaku cik iena cantik pon dek oi..
cantik luaran tak guna..yg penting cantik dalaman..
MULUT kita nie kene jaga siket syg..
kita org islam ada adab(^_~)


enty nie cik iena buat sekadar nk meluahkn perasaan..
bersabar jugak la cik iena membaca nye komen dia..
meh sini cik iena printscreen



wahh sentap mak nok!!!!!!


dgn tenang cik iena jawab cmtu..
huhu sabar je la kn..

lepas tu dpt call..
cik iena dpt job mekap 6 org tuk sesi photoshoot hari rabu nie..
and rabu ni juga cik iena dpt job buat website..
syukur alhamdulillah rezeki yg essa..

lege sket hati..walaupn td hati agak terguris dgn budak bernama Nur Qhuratul Ainn
hihi perempuan kn hati lembut..mesti lah hati nye cepat terguris kan kan..

bile dh lege sket..
cik iena pn cube la trace Nur Qhuratul Ainn nie siapa
untuk apa dan kenapa dia komen mcm tu
SEDANGKAN CIK IENA TAK PERNAH MINTAK TOLONG DIA LIKE PICTURE CIK IENA..
lagi la menimbulkan kemusykilan kan sb xmintak tlg dia like pic cik iena pun..

hah satu benda yg cik Nur Qhuratul Ainn tak tau pasal cik iena
cik iena PROGRAMMER..
cik adek syg semak kamus ye ape keje programmer..
so cik iena pun dpt TRACE lah Nur Qhuratul Ainn dari mana dtg nye..

SubhanAllah cik iena tak sangka rupa2 nya
Nur Qhuratul Ainn nie adalah anak kepada peserta yg sama2 join contest butik mama nie..
sedih,terkilan..knp perlu cemburu mcm tu
cik iena tak de mengata org lain pun..
tak kacau dia pun..
mmg tak sangka lah kan
org mye mmg subahAllah cantik sungguh..
tp tak sangka ada anak sebegitu rupa kekurang sopanan nya

Bukti siapa Nur Qhuratul Ainn..
cik iena printscreen nie utk rujukan cik iena
blog cik iena nie tempat cik iena luahkan perasaan cik iena
so kalau xnk baca jgn baca..
cik iena just nk share je..
hati nie agak terguris jugak la dgn anak kepada peserta nie ckp kn..
malas nk ulas panjang2..
renung2 kan lah..
tak perlu iri hati dgn org..








NIE LAH PIC PROFILE ADEK Nur Qhuratul Ainn


okies..
sekian luahan tuk hari ini..
ape2 pun syukur alhamdulillah utk rezeki yg dtg(^_~)


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog