Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, March 21, 2012

(EButik Anne Ang)Survey Pakej Pelamin + Baju Bersanding + lain2 yg seangkatan dgnnya




3 panel pelamin..
baju bersanding baru sepasang
makeup1 x(bersanding) 
acrh 
baju persalinan 4 pasang

dan free bunga tangan fresh flower

 KESEMUA DIATAS
RM3000

Harap maaf yer ween & all silent reader..
owner butik tak bagi guna gambar hasil kerja dia display kat blog
huhu nk wt cmner kn
cik iena baik org nye mintak izin dlu
sblm ni punye entry org tu bg share..
dpt jugak promote2 pakej dia kt org lain sket

tp yg ni harap maaf sgt2 sb owner nye x bg share gmbr dia kt blog
kate nye kalau nk tgk gmbr blh g fanpage dia
 dia ade sijil SKM dan dia student Nurul Shukor Touch


hihi sory ye ween..
aku da habaq dah ko xblh bukak fb kt opis kene block + ko xde tenet kt umh
thats y aku kene ltak kt blog tuk ko tgk
tp dia xbg..hihi
takot hasil kerja nya org ciplak..
dh ade org wt cmtu kt dia
jahat btl org yg ciplak tu
kerana nila setitik rosak susu sebelanga
hahahaha

dia suh ko call dan jumpa dia
nty dia tunjuk melalui ipad dia..
ni no dia
012-358 5286

aku nk tunjuk kt ko pn jauh
kite jarang jmp
xper2 ade mase lg tuk wt pilihan
ade lg yg bg feedback
huhuhu baguih gak aku post kt FB nk cari pakej kawen ..
so dorang yg PM aku..
tak tercari2 sgt la
skrg nie kiter pilih yg terbaek diantara yg terbaek
(^_~)
chaiyok2

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment