Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, March 2, 2012

Ops Sorry..terdelete comment korang

Salam..
firstly sorry buat bloggers2 semua ye sb ade diantara comment2 korang cik iena terdelete..
so sorry ..cik iena dh lame tak berblogging..
so bile tgk kt blogger nye account..ade comment bnyk2 cm semak je..
huhu cik iena pon tick la kt check box check all tu pastu click DELETE..
hahaha hamek ko...
sekali rupenye yg komen2 dkt blog tu skali yg didelete..
tu la da jd tabiat bile bukak fb or email dok delete2 inbox..
huhuhu
gatai tgn sgt..haha


sorry ye korang2 klu tgk ade komen korang yg xde..
cik iena tak sengaja tertekan delete..
huhu nasib baik baru 1 page je delete..
sorry sgt2..

antara entry yg komen nye terdelete dek cik iena nie


http://www.ienaeliena.com/2012/03/cik-iena-suke-marshmallow-pink.html
dan yg paling bnyk komen yg terdelete komen kat segmen ben ashaari... sory sgt2:)

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html
Untuk segmen Ben Ashaari ni korang jgn risau semua yg komen2 tu link korang cik iena dh update kt bloglist yer..blh cek kat sblh nie..
okiess...
sorry again
thanks(^_~)

6 comments:

  1. hehehe...nasib baik dah senaraikan semua baru terdelete ye...

    ReplyDelete
  2. hehe...psni cik iena kna rjin bblogging...=)

    ReplyDelete
  3. cik nur:tu la naseb baek da update list semua

    cik lynn:huhu tu la pasni kene rajin berbloging

    hafizin: okies..give me ur link

    ReplyDelete
  4. haha nasib baik link sy ada kat bloglist tu xterdelete

    ReplyDelete
  5. hehe tkpe... sy pon prnh gak terdelete huhu

    ReplyDelete

Facebook Comment