Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, April 2, 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny



Click pd gambar diatas untuk ke blog tuan penganjur
(^_~)

thanks pd Cik Adieb sb tag cik iena yer
(^_~)

Berikut merupakan gambar pilihan cik iena yg ingin dipertaruhkan
(^_~)










pada yg nak join
berikut merupakan syarat2 yg perlu dipatuhi
(^_~)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .
4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya
5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .
6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::
SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 

Rakan Blogger Yg di Tag Adalah








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

5 comments:

  1. terima kasih ye coz sudi tag eiqa.. :)

    ada masa eiqa pon nak join!

    ReplyDelete
  2. Done following u.. harap follow sy jugak.. :)

    Gudluck tau ! Nice pic.. :D

    ReplyDelete
  3. :) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

    ReplyDelete
  4. @eiqa azra & @cik nur : sama2..
    @Adibah Amalina okies dear
    @arina Hunny : ur wlcm..

    ReplyDelete

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA