Review Baju Kurung Bussaina Lycra Butik Mama


Peminat Koleksi Busana Butik Mama Harus Beli Okeyh..
cik iena nk wt review sket.Baju kurung nie memang pelbagai guna (^_~)
Kain lycra yg digunakan memang membuatkan si pemakai berasa selesa sepanjang masa.Rase sejuk je..
Kenapa cik iena cakap pelbagai guna..
Meh sini cik iena tunjuk..
Rugi kalau tak beli tau..
design lagi satu yg cik iena minat tu dh takde size cik iena
so cik iena amek design nie
tapi cik iena still berpuas hati..
sb mcm2 blh buat dgn sehelai baju kurung dr butik mama nie
moh kiter tgk
(^_~)



Ehhh posing dluuuu
maap la yer tuan tanah suke berpossing
hhihihi letak kamera atas tv..set timer..
hahah pastu larikkkkkkk
pose..
lalallala



Ouchh cantik kannnn
suke sangat..
nie baju kurung yg asal yer..



Mohhh kite tgk blh wt ape dgn baju kurung nie




ha tgk atas nie..
mcm2 boleh buat dengan sehelai baju kurung bussaina butik mama nie..
menarik kan!!

Bukan sahaja boleh dipakai sebagai baju kurung..
Boleh juga di pakai sebangai blause dan skirt
(^_~)


Pada yang berani menampilkan kelainan
boleh pakai belt


Tudung pulak blh pakai warna hitam lebih sesuai ..
cik iena malas nk mix match tudung..
hihi pakai tudung syria yg sama je..

korang blh sesuaikan tudung dgn cara pemakaian korang yer





Selain baju kurung..
Anda juga boleh buat baju nie sebagai blause..
boleh pakai dgn seluar slack atau palazo


Atauuu
anda juga boleh sesuaikan dgn skirt atau kain yang lain..


Skirt hitam nie pun skirt dari butik mama
(^_~)



Haa tgk tu cm sesuai je pakai dgn skirt merah..
tapi..
belt pun kene tukar kale merah lah nk bg dia nmpk serasi bersama
tudung juga lagi molek kale merah
(^_~)


Okiess
selain drpd tu
kain baju kurung nie pun boleh d buat sebagai skirt..
multi purpose btul kan
mcm2 boley





Menarik kan..
So memang tak rugi pon kalau beli
Harga baju kurung nie


RM229 sahaja..

Dapatkan segera di butik mama berhampiran anda
(^_~)

atau boleh layari

Psttttt nk bg tau..
nie design terbaru tau..
bru je lepas photoshoot..
maybe masih belum di upload dkt fb atau website..
cepat2 serbu butik mama tau..


nak tambah citer lagi..
hihihi cik iena ade beli jubah jgak kt butik mama
super duper cantiksssssssss
i loikeeeeeeee


meriah gitu warnanyer



harga jubah nie
RM189

Hot Selling tau baju nie
tgk tu yg nie
Last One
Nasib baik sempat beli




Okiess
sekian review cik iena utk koleksi butik mama



Entry Berkaitan


Jom Tengok

Jom Shopping









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


12 comments:

  1. wahh cantikknye cik iena berposing .. tmbh plak baju tu .. mmg cantik:)

    ReplyDelete
  2. heheh mekasih izafantagirO ..
    snap2 gitu2 jer (^_~)

    ReplyDelete
  3. wah cantek n hebat la bju tu leh pakai mcm2 pesen.. hehe

    ReplyDelete
  4. warna hitam & hijau yang kosong tu chantik .
    :)

    ReplyDelete
  5. yups simple je kn..
    tu kain hijau tu guna kain baju kurung bussaina lycra butik mama..
    baju hitam tu baju bese je:)

    ReplyDelete
  6. tapi chantek sangat sbb nmpak simple . :)

    ReplyDelete
  7. wah, pelbagai gaya boleh dibuat...INSYAALLAH nak juga mencuba pakai..tpi nak kena kempiskan perut dulu..hehehe..cam tak sesua pula nampak perut ku yang ke depan ni

    ReplyDelete
  8. hehehe
    cube tau..mcm2 gaya blh wt
    xper bln pose nie blh kurus..
    raye blh pakai dh
    (^_~)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve