Takut Baju Habis Punyer Pasal - www.butikmama.com.my

Semalam cik iena g shopping kat Butik Mama Hq kat Bangi.Alkisahnye bermsg2 dgn kak mysha.Sekali kak mysha cakap kalau nk baju cantik2 yang shoot haritu kene dtg cepat nanti habis diborong Outlet Butik Mama. Walaupun bz lepas abes setel keje cik iena trus g butik mama..hahaha dengan muke selebet tak mandi nye..
haishhhh ini ke model butik mama..
aiyakkkkkkk
ini lah muke tanpa mekap yer..
cik iena tidak lah cantik mcm super model..hahahah
tapi manis tu ader..
lalalalala puji diri sendiri
"Nak jadi model tak semestinye kene cantik luaran ,cantik dalaman tu lebih penting sebab luaran boleh tepek2 dengan make up hahahahha"

Sempat lg tu snap pic cik iena sebelah cik iena yg telah di make up ..
ouchh boleh jadi profile tuk make up artist yg mekap cik iena tu
pic before and after hihihi
make up by Kct Rashed
(^_~)
cantik okeyhhh
i like it..
Teringin nak berguru dgn kak CT..
insyaallah ade masa nanti nak berguru dgn kak CT

heheh bile kak mysha ckp takut baju habis outlet borong tu.. agak kerisauan disitu sb cik iena minat sgt baju yg cik iena shoot nie


Cantik kan baju nie
Nie baju kurung moden
cik iena suka sangat baju nie
Tapi..........
alaaaaaaaaaaaaaaaa
tak sempat beli..

haaa tu laaaaaa lambat lagi
hari tu mase lepas shoot tak sempat nk beli gak sebab nk cepat g cheras ade program charity dg kanak2 HIV

hurmm dah xder rezeki nk wt cmner kan..

so cik iena beli baju kurung moden yg design lagi satu..
yg kak mysha pakai
hihihi cantek jugak tau
alaa tp xder gambar lagi laaa...
cik iena nak amek gambo pun ..baju tu tertinggal dalam kete encik BF
hahahahah bile jumpe dia baru ler boleh amek balik baju tu n amek gambo
(^_~)

Yg Penting Baju tu Design Baru okeyhhh..
tunggu butik mama upload yer,bru cun melecun model pakai
(^_~)

yg best nye belum upload lg model dah rembat baju2 tu
hihihihi
untung nye jadi model butik mama
dapat rembat dlu baju yang super duper cun (^_~)

Cik iena bersyukur sangat2 dapat bekerjasama dengan butik mama.Sangat senang bekerjasama dengan team butik mama.Masa cik iena datang butik mama semalam pun cik iena terkejut,Owner butik mama ,
Kak Ainna ade bagi extra token RM....
Syukur alhamdulillah.Menurut staff butik mama(suzie)kak aina ckp ade lebih2 tu bagi pada model.
Ya Alah Baik Hati Sungguh Kak Ainna..
Semoga Allah melipatgandakan lagi keuntungan Biz Butik Mama.Dan Semoga Perniagaan Butik Mama Lebih Maju Jaya.
Amin


Selepas g butik mama..
cik iena g makan kejap..
mase tgh pilih2 baju en bf sibuk ckp cik iena da tembam..
haishhh risau da nie
so ape lg
DIETTTTTTTTTTT



cik iena makan tom yam sayur & tauhu bakar je
hihihi okeyh lah tu.

tp tauhu bakar tu mkn siket je
share dgn en bf
hhuhuhu


Jom Tengok

Jom Shopping






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


6 comments:

  1. memang cantik..beruntung boleh jadi model butikmama..teringin juga..huhuhu

    ReplyDelete
  2. thanks mamaema..cubelah mane tau ade rezeki..
    nur anis..yups baju tu cantek sgt

    ara..sedapppp..licin akak makan..heheheh

    ReplyDelete
  3. daripada baju tu, terus ke makanan??hehehehe

    ReplyDelete
  4. huhu gegurl suke shopping
    hihihi shopping first bru mkn :)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve