Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, May 3, 2012

Blog alyzafisol.com Giveaway




Thanks to rakan blogger yg tag cik iena
(^_~)

SYARAT-SYARAT

1. Buat entry bertajuk "Blog alyzafisol.com Giveaway" dan mestilah letakkan banner ni dalam entry yeee...
DONE


2. Kena follow blog Alyzafisol.com. DONE

3. Likes fanpages Alyzafisol.com. DONE

4. Tag kawan-kawan minimum 3 orang jee...kalo nak tag lebih-lebih pun takpe... :) DONE

5. Dah siap entry, tinggalkan link entri kat ruangan komen tau.DONE


giveaway ni akan berlangsung dari 25 April - 10 Mei 2012....dan pemenang hadiah giveaway ni akan dipilih secara random...


Cik iena nak tag adek2 comel kt bwh nie
(^_~)












 






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

13 comments:

  1. Thanks tag sy.Alamak,gambar sy terlebih comel pulak.Agagaga,puas sy kontrol tu :D

    ReplyDelete
  2. ur wlcm dear:)
    hehehe comel sgt okeyh(^_~)

    ReplyDelete
  3. ain nak join .
    tapi tak dapat penuhi syarat2 nya .
    jadi ain tak dapat la join . nnti kena reject awal2 huhuhu^^

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. opss syarat ape yg xdpt penuhi tu yunk?

    ReplyDelete
  6. like fan page tu la . ^^ . ain dah lama tutup fb . jadinya . ain tak dpt la nak like2 nya

    ReplyDelete
  7. thanks join GA and all the best to u... (^_^)v

    ReplyDelete

Facebook Comment