Movie Preview with bloggers : Filem Animasi Super Squad


 
Best kan dapat tengok movie dlu sblm d publish kepada umum
Thanks bro framestone sb invite cik iena utk movie preview supersquad nie
Ini merupakan kali pertama cik iena bertemu dengan blogger2.
Masa hari kejadian, ramai yg cik iena tak kenal sebab cik iena da kurang aktif ber blogging ni.
So cik iena mintak maaf kalau cik iena tak tegur korang.
Nampak cam sombong ke..
hihi cik iena tak sombong pon cume segan sikit la plus time tu tak berapa nak sihat
sebab da janji kene la dtg kan kan 
haha naseb la muka pucat boleh tutup dengan mekap
hah tempek mekap tebal2
Insya Allah next time tak segan dah (^_~)
 
Wokiess kasi citer siket je, Filem ini merupakan Filem animasi aksi dan komedi
Yg mengisahkan semangat setiakawan, ketabahan dan kecekalan sekumpulan 5 adiwira muda dlm mempertahankan negara dan planet bumi (^_~)
 
itu secara ringkas nye la
klu story panjang2 nty korang tak g tgk plak kan
filem ini bakal d tayangkan kpd umum pada
5 jun 2014
Kepada anda2 diluar sana yg ade anak2 kecik, adik2 moh ler kiter tengok ramai2.
Filem ini memang sangat sesuai  bagi mereka yang sudah berkeluarga sebab terdapat banyak mesej ditonjolkan dalam filem animasi ni.
Sempena cuti sekolah ni moh ler kiter tgk citer ni eyh.
haha nk citer ape lg erk
lame da tak menulis kt blog
da bersawang nie
arini pon demam tak kebah lagi
tp tgk kwn2 blogger dh update blog
paksa diri la update siket huhu
dh tatau nk story ape
hihi jom layan pic pd hari kejadian je la haha

diantara blogger2 yg hadir (^_~)
meriah kan :)

Cik iena & maskot supersquad- elly
haha bro framestone kate cik iena dah macam maskod supersquad dah
(^_~)
cik iena & danny 
cik iena & my bff

with danny & elly
peace yoooo
with bro framestone
mekasih invite cik iena

ber selfie dgn bro & adek cik iena




pic credit to
Bro Framéstone

 okies tatau nk tulis ape da..
nk smbg kerja hihi
Jom terjah blog post dr blogger2 yg lain
 
http://www.broframestone.com/2014/05/movie-day-out-animasi-supersquad-meriah/
http://fanacheksaat.blogspot.com/2014/05/bloggers-movie-day-out-super-squad.html 
http://www.ezadskytech.com/2014/05/filem-animasi-super-squad.html 
http://www.nazlee.com/2014/05/aktiviti-semalam-di-ecurve-bersama.html
http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/05/event-blogger-movie-day-out-preview.html
 
 






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


7 comments:

  1. Alahai, terima kasih sudi letak link blog fana sekali. Btw, nice entri. Hope lepas ni kita jumpa boleh la bertegur sapa. :)

    ReplyDelete
  2. sama2 fana :)
    Insya Allah ade rezeki kite jmp lg (^_~)

    ReplyDelete
  3. eh gambar kita berdua pun iena masukan ek.. malu la macam nie.. tutup muka laju2

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  4. eyhh bro pemalu eyh nak tutup muke laju2 tu (^_~)

    ReplyDelete
  5. cik Iena ..pcl datang sini , kalu sana malu2 sini okay kan...

    k bai pcl masukkn dlm blog list senang nak folo entri :) salam ukhuwah.

    ReplyDelete
  6. sama la...segan nak tegur sebab memang kebanyakan blogger yang hadir masa tu tak pernah jumpa...hee...

    enjoy juga la layan animasi Super Squad ni kan...budak2 mesti suka..:D

    ReplyDelete
  7. tq singgah sini pcl :)

    ezad : hihi same jugak yer
    iena x pnh jmp blogger2 pn
    ni bru first time (^_~)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog