Skynet’s bad service - customer service for branch 0361841188 very rude


Super duper bad service lah skynet,semalam call ingatkan blh dpt brg smlm,rupanya tak dpt jugak. Tapi status "OUT FOR DELIVERY". 
Seller hantar barang hari jumaat lepas(6 jun 2014) sampai harini status sama 
"OUT FOR DELIVERY".
 Harini call lg, HQ bagi number branch suruh call branch.
Bila call branch 0361841188 , 
punyalah lama nak angkat phone. Bila dah angkat suruh tunggu kejap. 
Lama gile tunggu, dah lama tgu dgr suasana opis tu lepastu dia terus matikan talifon. 
Very RUDE. cik iena call hq lg.
 hq cakap dia pon berinteraksi dgn branch guna email dia dah email ke branch suruh hantar barang hari ni. 
yg data2 dalam sistem tu branch yang isi kalau cik nak tau kenapa "OUT FOR DELIVERY" tapi barang x sampai cik kene call branch. 
cik cuba call lagi selepas sejam kalau cik nak tau status sebenar dan cik cuba tanya kenapa dorang matikan phone, sepatutnya tak boleh matikan phone bila customer on line. 
 
Hurm saket hati betul la
kurang ajar btul branch tu

 

 
kepada anda2 yg jual barang online tu jangan lah pakai skynet yer
lembab giler, nanti akan bg kesan negatif jugak kat biz
sekali org beli, sampai lambat
pastu taknak beli dah
setakat nie yg cik iena beli online
pos laju mmg ok la
skynet asyik problem je 
 
tgk kat fb siap ade fanpage 

STOP Use Skynet Courier Malaysia

 

 

 

 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog