Skynet's Bad Service : Setelah 5 hari status "OUT FOR DELIVERY"


Alhamdulillah,
setelah 5 hari "OUT FOR DELIVERY" akhirnya sampai jugak.
Jauh kot pandan cahaya dengan skynet tu.kene dayung sampan,naik turun bukit 
(^_~)
kalau pos laju pon, pos arini esok sampai
skynet 
Pos jumaat , jumaat jugak dapat tetapi jumaat berikutnya ya
So awas pada peniaga online diluar sana adalah digalakkan untuk tidak menggunakan skynet demi untuk menjaga customer anda.
If customer beli barang dapat lambat, korang rase customer tu nak beli lagi ke?
kalau korang pon mesti taknak kan
So pepandai lah pikir yer
Kalau cik iena mmg cik iena taknak beli lg dh dgn penjual online yg guna skynet
macam haram servis
talifon banyak kali
cakap baek kami akan hantar
tapi tak jugak hantar
hari ni adik cik iena tlg call kan skynet
ape lagi kene marah pulak skynet dgn adik cik iena
baru lah nak hantar betoi2
pasni kene suh adek call lah
since ari rabu call, cakap nk post tak post gak
ari kames mmg bnyk kali la call
sampai ke ptg
pon cakap akan anta ari kames jugak
konon la
macam haram
penipu nak mampos skynet
hari jummat yg dapat brg
tu pon selepas di maki lagi
memang super duper bad service lah
5 hari "OUT FOR DELIVERY"  baru sampai
kene naek sampan kot dayung sampan baru sampai
(^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve