Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, July 13, 2014

Charity programme : sehelai baju buat menyapu si airmata



Lebih 5000 psg baju melayu & baju kurung telah menjalani saringan program 'sorting' fasa 1 pd hari ini oleh team sehelai baju buat menyapu si airmata di SMK seksyen 7 Shah Alam.

Ini merupakan kali pertama cik iena join bersendirian tanpa sahabat sukarelawan yang cik iena kenal kecuali abg naga yg invite cik iena (^_~)

Sampai kat sana kene pandai2 bawak diri cari kerja
hihi tapi tak pe. . Cik iena mesra alam.. boleh je bawak diri kat tempat orang..

niat kita pun datang nk buat charity bukan nak cari geng gosip kan kan kan


Okayy peaceeee
Hihi luka melecur tak baek lg
T____T
bertampal je dahi cik IEna

tugasan kami adalah mengukur size2 baju yg didermakan nie dan buat labelling
kemudian kami kene asingkan mengikut sekolah2 yg terpilih untuk.menerima baju2 nie
Pelajar2 sekolah yang layak menerima bantuan adalah terdiri drpd golongan anak yatim dan asnaf


Opss pic ni abg naga amek
haishh tekun melipat kaen
(^_~)

Okiess 
lepas ukur baju, buat labelling n lipat letak dlm plastik, kita asing ikut size supaya senang nk pilih nanti..

Okayy ni cik iena nye senarai baju yg perlu d cari


cik iena kene sediakan utk
sekolah kuala nerang

jumlah keseluruhan
80 helai baju





Ok dah siap utk sek kuala nerang


Jom tgk pic2 yg sempat cik Iena amek
hihi tak bnyk pn sb bz buat keroje

tapi kan kan kenapa eyhh kalau charity programme ni
kurang kaum adam yang join
kebanyakan nya adalah kaum hawa

so sad

T_____T


ok2 xyah sad sgt moh layan pic yg cik iena snap
















wokiess selesai kerja cik Iena pn balik
cik Iena tak join Iftar sekali sebab dh
janji dgn member nak buka sama

okiess next update

iftar d the sumbs cafe shah alam







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

2 comments:

  1. Cik iena.. klu nak sedekah baju mcm mane plak ye?

    ReplyDelete
  2. Diyana klu nk sedekah bju blh contact abg naga 0182036320
    nk post kt dia blh..dia pickup pn blh :)

    ReplyDelete

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA