USAHA MURNI NAZREY JOHANI (RAIHAN) DALAM MENGUMPULKAN DANA "TAHFIZ BAYU SYAHADAH"






TERHARU tatkala membaca kisah pengorbanan Ustaz Nazrey Johani yang juga bekas penyanyi utama kumpulan nasyid Raihan
yang sanggup menyanyi di bazar Ramadhan demi mengumpul dana untuk Al-Tahfiz Bayu Syahadah.
Usaha murni beliau telah mula digiatkan sejak  19 November 2009 sebagai pra pelancaran untuk mengumpul dana. Manakala perasmian tapak telah dilakukan pada 1 Ogos 2010. Tapaknya merupakan tanah wakaf saudara Abdullah.



Kepada yang ingin menghulurkan sumbangan bagi pembinaan Kompleks Tahfiz Bayu Syahadah. Sumbangan bolehlah disalurkan melalui:


Sumbangan Ikhlas Dana Pembinaan:
AL-TAHFIZ BAYU SYAHADAH
Di Ranau, Sabah
Kampung Bitoon & Kampung Matupang

Sumbangan Atas Nama:
AL-TAHFIZ BAYU SYAHADAH RESOURCES

CIMB BANK : 8600627302 (yg nie dah cek, betul)
BANK ISLAM : 1203 8010 0985 75 (cik iena xde acc bank islam nak cak acc nie betul or tak, apa2 pun tgk nama dlu tau)






Untuk pertanyaa lanjut boleh hubungi terus talian :

H/P : 017 8664371 / 016 6607105 (dua nombor ni cik iena ambil dari fanpage)
          012 6908060 (number ni dari banner diatas)
Email   : fathullahnazre@ymail.com
              tahfizsyahadah@gmail.com

FANPAGE : https://www.facebook.com/tahfizbayusyahadah


Semoga pengorbanan Ustaz Nazrey ini akan mendapat keberkatan dan limpahan rahmat dari-Nya. Amin…
 









Di sini cik iena letakkan link blog yang dimiliki oleh saudara Nazrey untuk projek Kompleks Tahfiz ini.

http://tahfizsyahadah.blogspot.com/

http://nazreytahfizsyahadah.blogspot.com



Sumber :
http://www.oomedianetwork.com/2014/07/terharu-nazrey-johani-sanggup-menyanyi.html

http://ummi-iman.blogspot.com/2013/08/jumpa-nazrey-johani-yang-memohon.html

http://www.utusan.com.my/utusan/Bicara_Agama/20131127/ba_01/Sanggup-bergelar-penyanyi-kaki-lima

http://mynewshub.my/myartis/?p=7415

http://fenomenasyid.blogspot.com/2009/12/usaha-nazrey-johani-dalam-mengumpulkan.html








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve