Win fbmall.my Hari Raya contest #fbmallwinraya


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=813565391987108&set=a.480584591951858.114423.474840685859582&type=1&theater 

Jom Try ,
Just SHARE & WIN contest.
Mudah je korang klik gambar kat ats tu then share. Lepastu ,follow step dia, then,choose hadiah yg kita nak if kita terpiliha nanti

Contest End : 4 August 2014 

bile korang da pilih hadiah tu nanti 
kt situ dia ade bg tau cmne  nk participate
mcm mana nk choose hadiah tu
korang kene add to cart dlu then mesti check out.

eyh sblm tu kene la LIKE fanpage tu dlu
(^_~)

hurm cam pening gak
ok cik iena tunjuk cth satu..

lepas korang share gambar yg cik iena bg tu

cth cik iena share

dah share follow step dia..
pergi link yg number dua tu utk pilih hadiah yg kite nak
 
 Steps to Win:
1. share this post with enter comment: "Win fbmall.my Hari Raya contest #fbmallwinraya "

2. Browse your prizes and checkout [FREE] -> http://goo.gl/RmqaSj

lepas klik link number dua tu
nie ape yg kite nmpk



boleh scroll bawah lagi
pilih yg mana berkenan

klik add to cart dkt item yg kita nak

contoh cik iena pilih yg nie


lepastu ikon cart dekat atas tu akan count in
klik kat situ


nk add to cart banyak2 pn blh


 klik checkout

then

korang isi la ape yg patut 

(^_~)




klu xletak alamat
kene la letak dlu
kalau tak daftar lg kene la daftar dlu
(^_~)



pastu klik 
CONFIRM ORDER

tak kene bayar pon
 


then lepas tu jangan lupa share okey
 


and make it public 
(^_~)


DONE

senang je kan

 SEMOGA BERJAYA







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


2 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve