Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, August 3, 2014

Ceritera 6 Syawal 1435


Aktiviti pada raya ke enam cik iena beraya rumah mak member and  ziarah mak member dkt PPUM..
rumah mak kak tie a.k.a mak mertua abg gs dekat batu 7 gombak ..
thanks kak tie masak tuk kami
sedap rojak tauhu akak buat
Lauk2 pon sedap
paling best sambal tumis mak akak 
(^_~)
kat sini cik iena tak sempat amek gmbr bnyk sb da dapat dukung baby
hehe dukung baby je la keje nye
(^_~)


afif bangun sayang
aunty iena dtg rayer nie
tidoo je keje afif nie



ok bg uncle jaga afif pulak
(^_~)
tapi uncle  xnak panggil dia uncle
panggil abang baru mude kate nye
haha


Thanks kak tie & abg gs layan kami dtg umah
(^_~)
nyum nyum sedap makan
yeayy

Okies lepas tuh pergi ziarah mak uncle yg nk mude panggil abg tu
(^_~)

hehe cik iena tak amek gambar pulak kat hospital
nanti terkejut pulak mak uncle nie kang cik iena bergambo je kan kan
kat hospital jd budak baek
borak2 je
makan lemang
sblm dtg hospital ada lah beli lemang , rendang n serunding utk mak uncle

mak member cik iena masuk hospital since 1 syawal lagi
kesian dia tau
kita seronok2 raya kat rumah makcik menahan sakit kat hospital

mak member ada penyakit darah cair.
dari segi pemakanan mmg banyak nak kene jaga.
ubat pun mcm tu jugak
bukan sebarang ubat blh makan.

Apa2 pun iena doakan mak nuar cepat sembuh yer
Semoga pembedahan yg dijadualkan selapas raya tu dpt diteruskan n berjalan dgn lancar

Nanti da sihat,
boleh la la balik penang
hehe sepatutnya raya kedua balik penang tp d sebabkan mak nuar warded
tak jadi la kan

Okiess lepas melawat mak nuar
balik ler ape lg

smp umh roomate msg tak balik mlm nie
aiyaa lonelly i sorang2 kat rumah

eyhh nk show jgak pic gegedik selfie
hahaha



eyhh baju ni pon cik iena boria gak dgn adek tau
haha tp x sempat pakai kt umah
xde la amek gambar dgn adek.
Untunglah jadi adik kan
all sponsored
(^_~)
cik iena adek gak..
ade kakak tp da kawen
tak sempat la nak merasa duit dia hahah
Insya Allah walau da kawen pun cik iena akan cuba sediakan baju raya boria utk 1 hold familly
kecuali yg da kawen la hahaha..



ahaa nak tunjuk
ni shawl yg sama tapi inner yg berlainan
laen kan
hehe yg hijau tu inner de melekap kt muke
err nampak bam bam je
yg pink ok sket
xnmpk bam bam sgt
(^_~)




okies da abes story
arini ahad 7 syawal
xde ape2 plan
berehat dkt rumah je
makan tido makan tido
bosan aihh
T____T






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

1 comment:

Facebook Comment