Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, August 11, 2014

Review :NZ garden KLCC Bad Service



Haamek ko bile cik blogger nye order tak sampai.
Lapar tau..lama tunggu tak sampai2
rupa nye dia tak amek order lansung
dah la masa amek order agak kurang ajar suruh cepat lah sebut nk order ape
tau la time lunch org ramai
bz
tapi jgn la ckp cmtu dgn customer
huh memang takmo makan situ la

hari ni pasai tak masak je
officemate keluar lunch kt nz
ikut je la kan

hurmm
Bila bg tau order tak sampai lagi
dia take noted
but no action

Sampai lah semua officemate da sudah makan
cik iena nye maggie goreng tak sampai2 lg
cik iena decide tuk cancel je

 kami pun pergi cashier nak bayar

sekali tgk dlm resit
takde pun maggie goreng cik iena
thats means org yg amek order yg marah2 nk cepat tu
tak tulis order cik iena
hampeh giler

lepas tu tak mintak maaf pun
dia just explain kan semua order dlm tu da sampai
choiiiiiiiiii
mmg la yg saye punye you tak tulis
dah la masa amek order marah2 suh cepat2 order
bese la kami bru sampai mesti borak2 dlu
ni bile kami borak de suh cepat order

very bad service
yg ni mamak
bukan pekerja melayu
pekerja mamak

saket pulak aty nie

lapar tauuuu
 
alamatnye tgh arini makan  ni je




saya nak boikot NZ KLCC
haha





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

3 comments:

  1. Peahhhhh garangnya...

    Macam mane la muka iena kalau lapar ek...? Ada gaya macam nak makan orang ke?

    ReplyDelete

Facebook Comment