BERKELAH DITEPI JALAN -TAYAR PECAH


Cuti cuti malaysia 5D4N di pulau pinang dah tamat.
Dalam perjalanan pulang ke kl, tayar kereta pecah.
Alhamdulillah pecah dah sampai kl.


Dalam pukul 8.30 mlm sampai depan hukm,
berhenti tengok kereta,
Tayar belakang pecah Sebelah kanan..

then ade la benda takde utk tukar tayar tu
cik iena tak tau lah piring ape yg abg gs cakap haha..

call member..
member tak angkat..
call lah sesiapa yg boleh tolong

akhirnyaaaa

terima kasih banyak2
riana n nuzul


Tengah tunggu riana n nuzul..
perasan pulak tayar kereta belakang sebelah kiri pun macam dah nak rosak..

maka nya dua2 tayar kene tukar..

perasan tak cik iena pegang kayu tu..
haha alkisah nye

ada mamat berhenti nak tolong
then dia cakap rumah dia dekat ..dia balik tengok barang dulu..
nanti datang..

cik iena tengok dia macam mencurigakan
sebab dia tengok semua barang2 yang kami keluarkan dalam bonet
nak keluar kan tayar spear..
Kene keluarkan semua barang kan..

ada dua beg laptop
so pikiran mula lah fikir yang bukan2

takot3 dia bawak geng nak samun ke..

tak pa kalau kita
berhati2 kan
so cik iena guna kayu pedang samurai tu as protection lah

pesan kat budak2 kalau kakngaj lari ikut kakngah..
siap tunjuk kat mana patot lari


Alhamdulillan lah riana n nuzul sampai dulu..






Dalam pukul 11.22 pm
selesai tuka tayar kereta abg gs..
tayar satu lagi pinjam tayar spear nuzul

Alhamdulillah..
thanks sangat2 nuzul n riana..

abg gs n family balik..
riana n nuzul tolong hantar cik iena balik

kenangan betul malam ni
macam2 perasaan ada..
haha

okiess nak tido
esok kerja
seminggu cuti kan
Menghadap la esok

officemate wassap tadi bagi tau  jangan sambung cuti pulak haha
Dia suruh tido lena2 malam ni

esok menghadap lah

lalalallalaaa

Ya Allah permudahkanlah segala urusanku esok dan hari2 mendatang..

nite all






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog