Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, September 24, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 24 : RUMAH IMPIAN ANDA


 
Semua orang sudah pastinya mengimpikan rumah yang besar dan selesa,
begitu juga dengan cik iena. Nak mencapai tu mungkin tunggu dah kawin kot,share beli dengan enchik suami.
Now cik iena dah ada rumah yang beli sendiri.
Rumah dua tingkat jugak.
Tapi rumah teres dua tingkat kos rendah je
(^_~)
itu jelah yang cik iena mampu beli.
Tapi rumah tu dekat Batang Kali,
Cik iena duduk KL.

So Rumah tu bagi familly duduk.

Tapi kan, cik iena berangan nak macam rumah dalam gambar tu.
Lebih kurang lah.

Insya Allah kalau ade rezeki tak kemana kan
Work Hard Cik iena
(^_~)

walaupun sibuk di office cik iena nak tulis jugak untuk cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari.
Okiesss ..
cik iena masih di office nie
nak sambung kerja





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA