Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, September 10, 2014

ESCAPE Shots: The Merdeka Video Contest - Penyambung Warisan



Alhamdulillah akhirnya video pendek 
yang cik iena n kawan2 buat dah di approved oleh celcom escape. 
Jemput kawan2 semua view and comment kat bawah tu yer
 (^_~)

Pada asalnya video ni bersuara,
tetapi kami terpaksa tidak menggunakan suara sebab
masa yang di peruntukkan 3 minit

Setelah kami siap shoot video,
bila di compile kan
lebih dari 3 minit

maka nya  kami keluarkan suara
if letak suara, cerita akan tergantung
sebab banyak lg scene yg tak dpt nk tunjuk di sebabkan 
masa yang limited
(^_~)

Almaklumlah takde pengalaman buat video pendek
Tapi ade hati nak join tu
(^_~)

Video ni d shoot dlm masa satu hari sahaja
iaitu pd 1 September 2014
time tu semua cuti,

then kami edit video
jumaat mlm 
5 September 2014

submit video pada 6 september 2014
Alhamdulillah akhirnya berjaya siapkan

Terima kasih tidak terhingga kepada kwn2 yang sudi bekerjasama dgn cik iena.

Abg GS, Kak tie, riana, nuzul, najihah, naqib,afiera,khaira,mak,abah,dekno,kaklong,
afif,nazmi,acap,apit,mak kak ti
dan semua la yg terlibat

Actually Director tu

Abg GS & kak Atiera

bukan saye bukan saya

sy tukang hantar video je

(^_~)

Jemput tgk ye kawan2

http://www.celcomescape.com/event/penyambung-warisan-1

Jgn Lupe komen kt bawah nie
(^_~)

 Lagi best kalau korang tlg share
hehe melampau cik iena nie
(^_~)
if nk tgk pic behind the scene
klik sini
Pic hari meng edit video
klik sini

Thanks Kpd Rakan Blogger
www.broframestone.co

sb bg info about this contest
wokiess
jemput tgk video & comment eyh
walaupun bnyk lg contestant yg video power2
kami still nak mencuba nasib
(^_~)
Tuah Ayam nampak dikaki
Tuah Manusia tak siapa yg tahu

tak gituww







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment