Semakan Status Perjalanan melalui Sistem Aplikasi Elektronik Jabatan Imigresen Malaysia.



 
Semakan Status Perjalanan melalui Sistem Aplikasi Elektronik Jabatan Imigresen Malaysia.
 
Nak pergi overseas ??
tapi tak pasti sama ada nama blacklist imigresen atau tidak,
Anda boleh menyemak pada laman web Jabatan Imigresen Malaysia


ops kenapa tiba2 cik iena update pasal nie.
hihi ada sahabat blogger yang tanya mcm mana nak tau kita blh travel ke overseas  ke tidak.
Takut2 nanti sangkut kat imigresen
Tiket flight da beli
Hotel da booking
tak ke rugi kan kan
mana lah tau takot nama blacklist sb PTPTN or MARA
or yang seangkatan dengan nya
 
 
Hah meh sini klik link bawah nie
korang boleh cek kt link tu
dengan masuk kad pengenalan korang je
(^_~)
Semakan Status Perjalanan melalui Sistem Aplikasi Elektronik Jabatan Imigresen Malaysia.
 
Pssssstttt : pic diatas pic cik iena dekat Phuket,Thailand dgn officemate
mereka semua enchek2 programmer.
ouhh time tu cik iena sorang je programmer perempuan
(^_~)
 
OKies..
Hope Dapat membantu
(^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog