Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, October 28, 2014

Behind The Scenes : Fashion Show Sentuhan Bussaina @ Sungei Wang Plaza 18 October 2014



Pada minggu yang sama fashion show sentuhan bussaina 14 october, beberapa hari kemudian 18 october 2014 bersamaan hari sabtu , sekali lagi diberi peluang untuk memperagakan busana pengantin daripada Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina .
Terima kasih diatas kepercayaan tuan empunya  butik iaitu kak Hayat Bussaina & kak Sahfura Sha

Okay kali ni behind the scenes banyak sikit gambar dari handset cik iena sebab hari sabtu cik iena bawak adik untuk teman, so dia yang tolong ambilkan gambar and ada gambar dari kawan2. Tapi maaflah gambar henset je (^_~)
Kualiti agak kurang memuaskan,
Nanti cik iena publish gambar dari photographer untuk next blog update yer.

Okayy jom layan. Yang ni gambar gambar sebelum berjalan2 kucing di atas stage. Ni gambar back stage lah (^_~)










Begitulah keadaan di belakang stage sebelum nak memulakan peragaan pakaian daripada Four Seasons Experience of Sentuhan Bussaina 

Okies yang seterus nya, pic atas stage la pulak. Maaf gambar tak terang hehe









haha mohon jangan pitam tengok pose gitu
lagu nya catchy
cik iena tak datang time rehearsal
So on that day dengar lagu ni
ahahah pose pon terseksi gedik2 
lalalallaaaa

layanzz

Meghan Trainor - All About That Bass



 Okies layan lagi
ahahaha
Memperkekenal kan our designer 
hehe mekasih kak yat sekali lagi percayakan iena untuk bawak akak

 
fashion show sebelum ni pun kak yat pilih iena untuk bawa designer
and sekali lagi pilih iena
thanks kak



















Okies
jom tengok gambar after the show
bergambar bersama sama rakan rakan model

Dua2 n bff model cik iena, sayang korang dua ketat2 hehe

with kak red

with juni

with my dear bff cayunk- dhia kamarina

With my dear bff cayunk , riana

ahah cik iena feeling mcm barbie doll la tu pegang skirt mcm tu haha

bff 4 ever


comel tak ? cik iena yang mekap kan bff cik iena







Wokies
sekian untuk kali ini
next update, gambar dari photographer
tapi gambar runway tak de sangat sebab ada sorang photog datang lambat
ade hal
Photog time ni pun dua orang je
(^_~)
Yang laen tak kenal
ada sorang photog dari England
nak dapatkan gambar dari dia tu tak tau bila dapat
dia bagi email
tp dia tak reply lagi
mayb busy kot
Hope dia reply la
sebab cik iena tengok gambar kat kamera dia
memang cantek
hehe kamera mahal kan
brand ape tak perasan, tapi kawan2 photog kata kamera de mmg cantek & mahal.
snap biasa pn jadi cantek jugak
(^_~)
Dia ade panggil cik iena utk private shoot, tapi dekat situ jelah
dia tunjukkan gambar memang superb
teruja tgk




Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA