Photobook Malaysia Free 40-Page Personalised Photobook Worth RM79


Free 40 Pages, menarik kan. Ini bukan tipu tau.Cik iena dah pun dapat hari ni.Cik iena submit order 21 oktober,hari selasa. Rabu tu cuti kan, 24 oktober jumaat dah dapat.
Happy tengok gambar cantik, kualiti dia cantik.
Lepas ni boleh la print gambar dengan Photobook Malaysia

So anda anda diluar sana jangan lupe grab this opportunity, siapa lagi yang nak bagi percuma kan.
Sementara photobook buat promosi ni just grab this opportunity.

Anda cuma perlu bayar kos penghantaran sahaja RM8.
KLIK SINI untuk dapatkan secara percuma,Selagi promosi belum tamat lah. Kalau dah tamat tak dapat lah cik iena nak tolong .
Kena bayar normal price lah RM79 + postage(RM8)
(^_~)



Seorang boleh beli dua, so cik iena masih ada lagi satu album nak kene pilih gambar.
Yang ni baru nak cuba tengok kualiti gambar. Gambar pun random pick je (^_~)
Alhamdulillah cik iena puas hati.

Okay meh cik iena tunjuk photobook yang cik iena baru dapat.
Abaikan lagu, hehe lagu kesukaan cik iena nie
Ouh yang penting it's FREE , just pay for postage sahaja RM8









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve