Showing posts with label photobook. Show all posts
Showing posts with label photobook. Show all posts

Tutorial Membeli Voucher Photobook


Hari ini cik iena ada kongsi mengenai voucher photobok 8 inci X 11 inci soft cover berharga RM29.90 dimana harga asal adalam RM 109 . Memandangkan ramai yang bertanya macam mana nak bel. Jadi cik iena buatkan Tutorial okay. Sebab ada diantaranya yang tak tau dan memerlukan cik iena untuk tolong belikan :)

Okay mudah sahaja klik link yang cik iena beri iaitu http://bit.ly/Photobook8x11_RM29

Kemudian ikut langkah dalam gambar di bawah ye.
Tutorial Membeli Voucher Photobook


Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook





Maaf cik iena tengah kerja tak dapat terangkan panjang panjang. Biarlah gambar berbicara :)








iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


RM0 Photobook


RM0 Photobook

Photobook kembali membuat promosi serendah RM0 untuk produk-produk keluaran Photobook Malaysia seperti Photo Print, Photobook, name card, Poster Print dan sebagainya. Cik iena seperti biasa tidak ketinggalan untuk membeli RM0 Photobook. Tawaran ini sedang giat di promosikan di Groupon. Jom kepada sesiapa yang berminat boleh lah beli.
Untuk pengetahuan, hari ini cik iena beli 4 produk RM0 daripada photobook. Memang berbaloi-baloi sebab tarikh tamat print tu lama lagi, ada yang sampai tahun 2017. jangan lupa print sudah lah cik iena .
RM0 Photobook

Okay sayang sayang sekalian pada yang nak beli 
klik pautan di bawah,
 
http://bit.ly/1RM0Photobook 
Okay daaaa cik iena nak sambung kerja
(^_~)






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Free 25 pcs of 4R Photo Print from Photobook Malaysia


Hai korang Qoo10  berbesar hati nak bagi percuma  25 keping gambar 4R dari Photobook Malaysia. Jom jangan lepaskan peluang ini okay. Cik iena memang peminat tegar Photobook ni. Selalu beli voucher photobook. Haa kalau free ni lagi lah laju kan. Jom jangan lepaskan peluang ni.


Free 25 pcs of 4R Photo Print from Photobook Malaysia


Mengikut description hanya mobile apps user je boleh guna. Tapi cik iena beli guna laptop je ni boleh haha . So ape lagi moh kita. Klik Link ni Free 25 pcs of 4R Photo Print from Photobook Malaysia


Wokay cik iena nak sambung kerja.hahah
cik iena dah beli dua akay sebab cik iena ada dua account facebook
yeayyy dah ada 50 keping gambar 4R percuma tak termasuk yang sebelum-sebelum ni sangat banyak haha
Tetamu yang datang rumah muntah darah tengok album and photobook gamba cik iena je..lalallala
ada kita kisah ahahaha..
dok upload kat facebook and instagram je bukan boleh simpan jadi kenangan kan
so kita print kan dia
jom jangan lepaskan peluang
okay bye
kerja time
(^_~)
 





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Voucher Photobook Apps www.qoo10.my Tak Valid


Disepanjang cik iena beli-beli voucher. Pertama kali dapat Voucher yang tidak Valid iaitu daripada www.qoo10.my . memandangkan cik iena memang suka beli voucher photobook jadi cik iena perlu tulis di blog supaya cik iena blacklist dari membeli voucher photobook dari www.qoo10.my.
Cik iena beli pada 1 september 2015. Kebiasaannya cik iena akan buat photobook di hujung-hujung tarikh tamat. Hari ni 31 disember 2015 tarikh akhir tuk print photobook maka cik iena pun buat. Selesai buat album,masuk voucher code dapat message code tak valid.
Huh sakitnya tuh di sini, nasib baik dua je voucher photobook dari www.qoo10.my
Voucher Photobook  Apps www.qoo10.my Tak Valid
Okay memandangkan www.qoo10.my telah melukai hati BETA, BETA mahu blacklist dari shopping di http://www.qoo10.my/ 
sekian untuk makluman

Haaa lepas ni beli voucher photobook kat lazada je
meh klik




Nasib baik lah voucher yg tak valid ni cik iena takde share kat fb








iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Photobook The Best Service




Photobook  The Best Service

Semalam photobook cik iena sampai, baru je submit order 30 November 2015 beberapa minit sebelum pukul 12 malam . 3 November Dah dapat . Cik iena dapat percuma je tau. Hanya bayar RM8 untuk postage je. Sebelum ni kan cik iena suka share photobok percuma :)
Rugi lah siapa tak beli voucher percuma tu.
Cik iena beli voucher percuma ni dah lama. dan tarikh print gambar last 30 November 2015 tu kelam kabut cik iena buat. Hentam je lah janji ada gambar. 
 


Photobook  The Best Service
 
Yang cik iena baru beli sebelum ni lambat lagi tarikh nya tahun depan.
okay boleh kumpul gambar lagi ni
Ahaa
pada yang berminat ni cik iena nak share korang boleh dapatkan photobook macam cik iena dalam gambar tu 40 pages serendah RM3
Nak ke tidakk???
 
Klik link di bawah ye
Photobook serendah RM3
Harga boleh berubah rubah bergantung pada promosi
(^_~)


Photobook  The Best Service
 
Okay kembali kepada tajuk atas tu photobook the best service

Photobook  The Best Service



Kenapa cik iena cakap macam tu sebabnya setiap kali cik iena beli tempoh cetak gambar tak lah lama sangat tau dan kualiti gambar pun memuaskan. Selain daripada tu banyak template photobook yang di sediakan.




Photobook  The Best Service


Bulan September yang lepas cik iena ada print gambar dengan syarikat lain. Bukan photobook lah. Ni nak habak ni sampai sekarang tak dapat gambar. Duit dah bayar. Bila follow up  boleh dia cakap minta maaf sebab server problem dan semua gambar hilang.


Grrrrrrr sakitnya tuh di sini.
Dah tau macam tu kenapa tak email client awal-awal dan bagi tau.
Bila dah dua bulan cik iena email baru nak bagi tau and minta maaf.
Then dia minta hantar semula gambar
T_____T
kita ni dah la tak da masa nak pilih2 hantar gambar balik
sakit betul hati
Oleh yang demikian pilih lah Photobook
lalallalalalaaaaaaaaaaa



Photobook  The Best Service






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


A3 Poster Print Percuma bernilai RM47


Cetakan percuma untuk gambar bersize A3 daripada photobook yang di tawarkan oleh Groupon. Peminat photobook jom jangan lepaskan peluang. Cik iena dah beli , korang jangan lupa tau, siapa nak bagi percuma ni lagi kan. Cik iena memang suka voucher-voucher ni lagi-lagi kalau percuma.
(^_~)


Jom cik iena tunjukkan sekali lagi macam mana nak beli
 
 
Klik link di bawah jangan lupa tunggu and skip add 
(^_~)
 
PHOTO PRINT A3 FREE 
 
 
 
 
A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
KLIK BUY NOW




A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
pilih yang RM 0 kemudian klik BUY, pada yang berminat nak beli yang lain pn boleh tapi jangan lupe beli yang free juga ye :)




A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
login menggunakan facebook









Photobbok percuma berharga RM79
kemudian isi apa yang patut seperti Alamat dan submit order, kredit card x perlu isi








A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
okay dah berjaya beli, untuk dapatkan voucher code sila lihat di bawah





A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
pada bahagian atas sebelah kanan, halakan cursor pada nama anda kemudian klik My Groupons




A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
okay dah dapat voucher code boleh print gambar



Okay seperti biasa bagi memudah kan korang cik iena bagi link untuk print A3 poster ni
jangan lupa size tu sangat penting, jangan salah nanti tak sah voucher percuma tu
Pastikan pilih size
11.69” x 16.53” portrait 
ATAU
11.69” x 16.53” landscape

http://www.photobook.com.my/prints/poster-prints









iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Photobook percuma bernilai RM79


Kepada peminat photobook jangan lepaskan peluang ini tau. Groupon menawarkan photobook percuma . Selain daripada itu terdapat juga tawaran lain yang menarik. Anda boleh beli jika berminat.
Cik iena memang selalu print gambar di Photobook dan hasilnya memuaskan. Jadi kalau ade tawaran percuma macam ni memang cik iena takkan lepaskan peluang
(^_~)
 
 
Okay jom cik iena tunjuk sikit macam mana nak beli
klik link di bawah, tunggu sekejap then skip add (^_~)
 
 
FREE PHOTOBOOK

 
 
Photobbok percuma berharga RM79
KLIK BUY NOW



Photobbok percuma berharga RM79
Pilih yang RM0 la kan then klik BUY , tapi kalau berminat yang lain pun blh beli dengan harga yg di tawarkan. Cik iena pernah beli yang RM40 tu, ahaa print gambar fashion show memang cun..satu buku gambar fashion show, besar2..puas tengok :)



Photobbok percuma berharga RM79
kemudian, login guna fb , sorry terlupa nampakkan button fb




Photobbok percuma berharga RM79
kemudian isi apa yang patut seperti Alamat dan submit order, kredit card x perlu isi



Photobbok percuma berharga RM79
taraaaaaaa dah berjaya beli voucher ni, nak tau macam mana nak tengok voucher code, tengok bawah



Photobbok percuma berharga RM79
pada bahagian atas kanan, halakan cursor pada nama kita kemudian pilih My Groupons




Photobbok percuma berharga RM79
haa tu voucher code yg korang perlu guna masa check out dekat photobook. Tapi sebelum tu pastikan pemilihan photobook yang betul tau
 
Untuk memudahkan korang cik iena bagi link untuk photobook tersebut
Pilih softcover  kemudian pilih  size 6X 6
sekiranya korang sala pilih, voucher tadi jadi tak sah
(^_~)



Wokay sekian terima kasih, nanti cik iena kongsi lagi kalau ada percuma
(^_~)


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon



 
Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon


Dapatkan photo print percuma daripada photobook di Groupon. Selagi tawaran masih sah ye. Cik iena ni memang pantang kalau ada promosi atau voucher dari photobook sebab sememangnya cik iena pelanggan photobook. Banyak dah yang cik iena print dari photobook selain dari photobook cik iena print photo print, canvas print , print gambar besar . Auhh banyak lagi lah produk yang ada. Korang boleh tengok sendiri dekat photoobook.


Okay untuk beli poto print bercuma ni jemput klik pautan di bawah ya
 
 
http://www.groupon.my 
 
 
Cik iena tunjukkan cara- cara nak beli
(^_~)
 
 
Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
KLIK BUY NOW






Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
KLIK BUY yang PRICE RM0.00



Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
kene login acc groupon dulu, cik iena prefer guna fb tapi pastikan email fb tu aktif tau




Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
scrool ke bawah dan Isi apa yang patut, bahagian credit card biar kosong, by default mmg akan choose yg tu




Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
selepas isi makluma, tick i certify bla bla then klik submit order




Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
yeayy success perchase, kalau nak tau mana nak tengok voucher code selain dari email.. okay tengok gambar bawah ya




 
Photo Print Percuma Dari Photobook di Groupon
Pada bahagian atas kanan, hala kan cursor ke nama anda kemudian pilih My Groupon, nanti anda nampak seperti cik iena sertakan ni. Nampakkan voucher code tu..


nie cik iena nak mudah kan korang, cik iena bagi link nak reedem photo print tu
mesti pilih option yang betul tau kalau tak nanti tak dapat free tu

pilih 25 keping tau kawan-kawan




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


#MYCyberSale 2015 FREE Photobook Bernilai RM79


Hai peminat photobook, jom dapatkan photobook percuma bersempena #MYCyberSale 2015. Selain daripada itu terdapat lagi promosi menarik daripada photobook jom kita terjah . Kini anda boleh abadikan kenangan gambar anda di dunia nyata, bukan hanya sekadar upload di laman sosial facebook atau instagram. Anda juga boleh cetak dan abadikan kenangan anda bersama yang tersayang dalam bentuk photobook, photo print, poster, canvas poster dan pelbagai lagi yang di tawarkan oleh photobook
JOM
 
KLIK SINI
 
Untuk voucher ini, ia digunakan selepas kita selesai edit photobook dan semasa checkout. Masukkan voucher code yang di berikan dan selepas itu harga berubah. Anda cuma perlu bayar kos penghantaran sahaja. Jika inginkan tutorial just email cik iena okay
cik iena sedia membantu
(^_~)
 
#MYCyberSale 2015 FREE Photobook Bernilai RM79
#MYCyberSale 2015 FREE Photobook Bernilai RM79
 






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve