Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, November 7, 2014

Honor offers powerbank for just RM1 : Rakyat Malaysia Tertipu


Powerbank for just RM1 ,  menarik tetapi ternyata rakyat malaysia tertipu dan diantaranya adalah cik iena dan kawan2 pejabat serta boss2. Tak sampai satu minit "SOLD OUT" .Bila cek fanpage, Honor bagi komen "1unit offer for rm1" . Lebih kurang lah komen nya tetapi komen tersebut telah di delete apabila ade user copy paste term and condition. Kemudian baru pihak Honor komen "1 unit per person for 1 RM"  haha penipu sangat.

KLIK utk link ke komen2 tu kalau tak di delete lg la
nampak nye Honor suka delete2 komen

Okay nak printscreen jugak siket..
kalau semua mmg banyak sb sangat ramai yang marah and drop komen
sangat2 buang masa.

Dengan mudah Honor dapat data2 kita. Actually dorang nak kumpul data je.
Kita daftar , ade email, no phone, alamat . Data2 kita tu dia akan guna nanti.
Okay satu Malaysia tertipu. Termasuk La cik iena. haha nak powerbank RM1 punya pasal kan
eh bukan cik iena je, satu office termasuk encik boss (^_~)
boss pun sporting sama2 beli.
Tapi semua frust,

Bawah ni yang sempat cik iena print screen.
Ada satu komen ni dia bg tau dia success beli tapi bile nak buat payment dah tak boleh, xde dalam list.
Yg tu admin da delete komen tu
rugi tak print screen awal2, yang mana menampakkan kesalahan pihak dorang dorang memang akan delete secepat mungkin.











Nota Blog : tuan empunye blog bengang gile ni, memang takkan beli ape2 dr Huawei
Honor Malaysia








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA