Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, November 18, 2014

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng


Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion road merupakan sebuah restoran untuk majlis perkahwinan, majlis peribadi dan majlis korporat dimana pelbagai acara makan peribadi secara eksklusif lagi menarik disediakan. Selain daripada itu restoran ini juga menyediakan hidangan makanan tengah hari pada hari biasa.

Menu makan tengah hari mereka agak menarik. Gabungan makanan Malaysia dan makanan Barat. Menu mereka juga berubah setiap minggu jadi ini memberikan pengunjung untuk mengharapkan sesuatu yang baru setiap kali mereka melawat Passion Road.




 Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Restoran ini seolah-olah seperti sebuah rumah bunglaw besar yang mempunyai taman. Di luar terdapat banyak tumbuhan memberikan anda kesan seolah-olah anda berada di sebuah taman yang cantik.



Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Untuk anda yang hadir bagi menikmati makanan tengah hari, anda boleh memilih tempat untuk menikmati hidangan anda samaada diluar atau di dalam bunglow yang berhawa dingin.Ia dilengkapi dengan hiasan indah yang termasuk candelier. Seakan akan anda sedang mengadiri majlis perkahwinan seseorang.

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Okay cukup sudah ayat skema untuk intro cik iena haha
Pada 17 November 2014 bersamaan hari isnin, cik iena dan rakan-rakan pejabat mengunjungi Passion Road untuk menyambut hari kelahiran rakan pejabat .

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Ini merupakan kali pertama cik iena menjejakkan kaki di passion road. Apa yang terlintas dihati sewaktu pertama kali menjejak kan kaki di restoran ini

"Wahhh Cantiknya tempat..Mesti Mahal"

 Bila cik iena tengok harganya takde lah mahal sangat dengan servis yang ditawarkan

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng 


Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng 


Okay jom tengok gambar yang sempat cik iena ambil. Biarkan gambar berbicara ouh yeahhh


Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng



Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng




Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng




Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng







Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng

Passion Road Secret Garden Jalan Yap Kwan Seng
 








Nota Blog : Yang baju sama warna dengan cik iena tu lah birthday boy. Kebetulan sama pulak warna baju kami. Selamat Hari Jadi Enchik Ahmad Farhan Bin Hamsani yang ke 28 tahun

Opss Enchik & cik Programmer pergi kerja memang super simpe. Tak pakai formal pun. T shirt pun layan . Cik iena pulak pergi kerja memang tak mekap lansung. Ni muka tak mekap plus muka tak sihat. Ahad malam tu cik iena demam. terlebih tidur sampai muka sembab T____T


pada yang berminat nak buat majlis perkahwinan di sini atau nak datang makan di sini sila layari http://passionroad.com.my/
atau boleh hubungi
Passion Road Sdn Bhd
No.16, Lorong Yap Kwan Seng,
50450 Kuala Lumpur.
Tel: (603)2166 7111
Fax: (603)2166 0711
email: passion.rd@gmail.com / passionroad@passionroad.com.my






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA