Weekend - Menjahit Manik - Beads Deco



Hujung minggu  baru ni, cik iena sangat sibuk  teman kawan beli dress untuk di jual dan cik iena sibuk menjahit manik untuk baju-baju yang akan di jual.  Pada hari kejadian banyak message dan komen yang lambat di balas. Harap maaf ye kawan2. Cik iena pun tak sempat update lagi story mengenai blogger pilihan utusan malaysia tu.

  

Blog post ini pun ditaip semasa rehat di pejabat dan di schedule kan (^_~)
Hari ni cik iena terasa hati, tersentap dengan officemate ,Entry sebelum ni sebab officemate lah.
Merajuk tak nak keluar makan hahaha 
Jadi nya cik iena duduk office je, taip blog post yang patut dan di schedule kan (^_~)
Nak update mengenai segmen blogger pilihan utusan malaysia sabtu 15 november 2014  tu cik iena tak ambil gambar keratan akbar in details lagi. Now kat pejabat , paper kat rumah :)
Okay jom layan gambar patch lace dan manik-manik yang dijahit


 











Okay, setakat ini sahaja untuk manik memanik

Nota Blog : Ada tiga helai lagi yang tak siap daripada 9 helai . Malam ni sampai sepasang baju wedding lagi untuk di jahit manik. Mekasih pak hayam sebab selalu bagi job jahit manik baju wedding your butik (^_~)
Eh tapi baju atas ni bukan pak hayam punyer tau :)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve