Tokyo Crispy Chicken at Tokyo Pastry Avenue K

 
Tokyo Crispy Chicken for RM18 served with soup of the day and ice lemon tea/hot tea. Cik iena sukakan nya tapi still tak habis makan sebab ayam dia sangat besar okay. Perut cik iena kecil je.Siap tapau balik office, budak office tolong makan kan (^_~) Sos dia sedap, ada rasa2 kari sikit. Okay macam biasa biarlah gambar berbicara. And macam biasa juga weekday cik iena memang tak make up.muka memang pucat leww. malas mekap pergi kerja. Programmer je pun duduk office tak jumpa client pun.hehe


Sementara menunggu makanan sampai,
cik iena snap gambar menu 
bolehlah rujuk kalau nak makan next time.















very creamy mushroom soup, sedap.habis cik iena makan














makan setakat ini je, sayur licin.tinggal ayam n kentang.ayamnye besar sangat untuk cik iena



okay yang ni tapau. tak larat makan


Mohon jangan muntah hijau,
tuan empunya blog memang suka selfie
(^_~)







ehhhh apa ni??


meh intai sikit apa ada kat dalam
taraaaaa, resit and duit baki



ini makanan yang cik iena tapau tadi, comel je dia bungkuskan



Nota blog : cik iena balik kampung hari ni. Makcik kite kawen. now otw balik kg dalam ktm sambil update cerita tengah hari tadi (^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve