Wedding cik ida : selfie sebelum make up

 
Eh gedik betul mak andam bidan terjun ni (^_~)
cik iena sampai pukul 10 pagi tapi pengantin sibuk lagi. Sementara tunggu pengantin mandi, cik iena selfie la.
Nak upload kat fb ade yang mengutuk nanti haha, okay upload kat blog je la. Syok sendiri .Nak simpan gambar kenangan (^_~)












Ouh tuan empunya blog memang
photogedik 
(^_~)

Jumpa hand bouquet
selfie lagi 
hahahha











Okay jom tengok hasil make up gadis selfie lelebey ni (^_~)
ehh tapi tunggu next update ok.
barang make up tak complete, campur2 dengan barang make up makcik. Almaklumlah dah kata mak andam bidan terjun. Memang tak bawak la semua make up yang ade. Bawak yang basic je.

Nota Blog : berjaga malam nampaknye cik iena hari ni, kene buat database maintenance, sesambil menungu copy mencopy delete mendelete data ,cik iena update blog (^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve