Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, January 2, 2015

CHANGE MAYBANK2U CHALLANGE QUESTIONS


Salam subuh, berikutan daripada kes cik iena kene block dari maybank2u semalam sebab tersalah jawab soalan. Maka dengan nasihat EN.Muhammad kita tukar la. Menurut beliau , untuk jawab soalan ni dia case sensitive , Maksudnya kalau korang key in kan Huruf besar huruf kecil . Bila jawab salah huruf besar kecilnya. Maka salah ler jadi nye . Huhu da macam password nye kriteria pulak kan.

Lepas ni cik iena isi semua huruf kecil , senang sikit hehe

Ehh tapi kan semalam En Muhammad suruh try login pukul 8 pagi. HiHi tapi awal cik iena try login sebelum subuh (^_~)
Alhamdulillah dah boleh login .

CHANGE MAYBANK2U CHALLANGE QUESTIONS





Last login 23:37
Tapi cik iena tak dapat login pun time tu
maybe dia record masa nak try login tu kot.
dah masuk login bile verify tak boleh proceed sebab kene block
Think positif je lah
yang penting dah blh login
Mekasih ya En. Muhammad
(^_~)


CHANGE MAYBANK2U CHALLANGE QUESTIONS

CHANGE MAYBANK2U CHALLANGE QUESTIONS

CHANGE MAYBANK2U CHALLANGE QUESTIONS







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA