Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, January 11, 2015

BEHIND THE SCENE PHOTOSHOOT SAMURAI


Eh cerita lama, cik iena nak delete gambar2 dalam lapy, rupanya banyak sangat cerita yang tak update dekat blog.
Biasa nya kalau dah update blog baru cik iena delete gambar dari lappy. Banyak betul gambar dalam lappy menanti di update nie
Weekend ni balik kampung, ada masa boleh lah update sikit (^_~)


Tapi internet kat kampung slow lah , nak upload gambar lame bebenor T________T
Okay upload yang ni dulu .
Disebalik tabir photoshoot samurai gituw
Macam comel je muslimah samurai. Tapi seksa jugak amek gambar ala2 samurai haha.
Ni gambar dari henset cik iena je bkan dari photographer.
Nanti cik iena share gambar dari enchik photographer (^_~)


Jom tengok gambar disebalik tabir





 
 






















 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment