Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, January 23, 2015

KATALOG AVON ONLINE


 
KATALOG AVON ONLINE
 
Khas buat peminat Avon, anda boleh melihat katalog avon secara online . Anda tidak lagi perlu menunggu wakil-wakil Avon untuk memberikan katalog untuk membuat pesanan. Anda juga boleh membeli secara online .

Cik iena memang ahli Avon sebab cik iena suka beli perfume avon tapi cik iena sekadar join sebab nak beli untuk diri sendiri bukan untuk menjual. Jika anda ingin membeli secara online anda boleh membuat pesanan kepada rakan cik iena . Cik iena pun beli online dengan rakan cik iena.
Link katalog ni bagi memudah kan untuk melihat kempen-kempen terbaru

UNTUK MELIHAT KATALOG TERKINI

Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis


Nota Blog : To Shila, thanks sayang. Akak da dapat Perfume tu (^_~). Walaupun masih banyak perfume kat rumah tak guna lagi. Still nak beli lagi . Buat perhiasan .









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment