Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, January 23, 2015

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 22 JANUARY 2015



Alhamdulillah masih bernafas di muka bumi Allah untuk terus berbakti . Seperti biasa aktiviti kerja amal untuk memberi makanan buat golongan gelandangan diteruskan seperti kebiasaannya pada setiap hari khamis dan jumaat jam 10 malam.Terima kasih kak atiera , abang GS dan anak-anak kerana sudi menjadi sukarelawan malam tadi .
 
 
FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
cik iena lupa ayam ni masak apa, lupa tanya. macam masak kurma


 Kepada rakan-rakan yang berminat untuk menjadi sukarelawan ataupun untuk menyumbangkan dana boleh lah maklumkan kepada cik iena . Kalau bahagian dana-dana tu cik iena akan bagi nombor talifon person incharge (^_~)


Jom tengaok gambar yang sempat cik iena ambil



FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015




FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
okay nak selfie

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
dan selfie lagi

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
selfie dengan kak atiera

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
selfie dengan kak atiera and sukarelawan lain, lupa tanya nama hehe


sukarelawan memberi air minuman kepada gelandangan

sesi cuci rambut

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
wahh seronok pakcik tu cuci rambut

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
sukarelawan-sukarelawan yang baik hati

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
sukarelawan

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
selfie dengan naqib, anak kak atiera

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
selfie dengan kakyong, anak kak atiera

FEED THE HOMELESS PROGRAMME - 12JANUARY 2015
rajin aih naqib tolong abang-abang sukarelawan

 Untuk makluman pada malam tersebut sekumpulan wartawan dan produksi daripada TV Al Hijrah Hadir untuk merakamkan dan menemuramah mengenai aktiviti kerja amal tersebut. Semoga dengan penghebahan di media telivision dapat meningkatkan lagi jumlah sumbangan mahupun jumlah sukarelawan yang menyertai aktiviti kerja amal ini.


Nota Blog : Balik je rumah cik iena mandi and sambung buat kerja  and kemas-kemas baju untuk balik kampung .





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment