Mandi Sungai bersama keluarga




Ceritera 24 Januari 2015 sabtu yang lepas . Cik iena berkelah , mandi sungai dan memancing bersama keluarga dan bakal-bakal adik ipar Insya Allah. Sekali sekala luangkan masa bersama keluarga macam ni memang seronok . 

Cik iena berkelah di kawasan persendirian je bukan di kawasan perkelahan umum. Ni sungai yang terdapat di Dusun buah-buahan keluarga ayah cik iena . Kalau musim buah tu memang tempat ni akan menjadi tumpuan terutama sanak saudara dan rakan-rakan.  

Kalau tiada musim buah ni, jarang orang berkunjung disini. Walaupun tiada musim buah kami tetap datang untuk mandi sungai dan memancing ikan sambil berkelah.

Okay jemput tengok gambar yang diambil. To bakal adik ipar yang request video dia dengan adik cik iena tengah menyelam dalam air. Video masih belum upload sayang. Akak nak kene crop dulu memandang kan ada yang menampakkan my aurat hehe . Maaf ye. Dah siap nanti akak upload okay (^_~)
 
Mandi Sungai bersama keluarga
Peace, mummy dengan aiman

Mandi Sungai bersama keluarga
dengan deqnor

Mandi Sungai bersama keluarga
with anak2 buah

Mandi Sungai bersama keluarga
anak2 buah mummy yang noty


Mandi Sungai bersama keluarga
peace, da sampai kebun

Mandi Sungai bersama keluarga
operasi membakar daun2 kering supaya kurang nyamuk

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga
mummy with khalish aiman

RATU SELFIE

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga
adek dan aweknye haha

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga
with cik yatie jamil, awek adek



Mandi Sungai bersama keluarga
with aten,cik yatie jamil dan adik dan anak2 buah

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga
cik yatie jamil or cik senah hehe memancing

Mandi Sungai bersama keluarga
pasangan bercinta memancing

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga

Mandi Sungai bersama keluarga
cara utuk sejukkan air


Wokay setakat ini sahaja. Video nanti cik iena share okay. Video di dasar sungai. Skodeng ikan hensem dalam sungai haha . Banyak anak ikan i dalam tu hokeyyhh





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog